Anamaria Prodan, secretul siluetei sale. Impresara a dezvăluit metoda neobișnuită ca să rămână slabă: „Beau doar apă 24 de ore”

Anamaria Prodan se bucură de timpul pe care îl poate petrece singură după despărțirea pe Laurențiu Reghecampf, iar în toată această perioadă se concentrează pe ea însăși și pe activitățile ei preferate.

24 feb. 2023, 16:04
Anamaria Prodan, secretul siluetei sale. Impresara a dezvăluit metoda neobișnuită ca să rămână slabă: „Beau doar apă 24 de ore”

Anamaria Prodan e foarte atentă în această perioadă la ea, la felul în care arată și la îmbunătățirea stilului său de viața. Impresara a dezvăluit ce sacrificii face ca să-și mențină silueta.

„Am grijă de mine. Căci este vorba despre mine. Dacă eu arăt și mă simt bine, și copiii mei sunt fericiți, și prietenii. Noi, vedetele, trebuie să dăm tonul și să fim exemple pentru cei care ne urmăresc. Pentru mine, divorțul a fost boom-ul meu. O binecuvântare, să încep să trăiesc.

De aici și vorba: `Când se închide o ușă, nu încerca să o mai deschizi, căci altele se deschid`. Și ceea ce este în spatele lor, dacă ești om bun, este de mii de ori mai frumos, pur și plin de calitate. Dumnezeu aruncă mizeria din viața noastră, nu aruncă niciodată ceva bun…

Ce anume fac, ce mănânc? Mănânc normal într-o zi, echilibrat, și după, a doua zi fac pauză de hrană de 24 ore, beau doar apă. Adică fasting intermitent timp de 24 de ore. Și bineînțeles, sport în fiecare zi, la ora 6.3o de dimineață!”, a transmis Anamaria Prodan, potrivit sportbull.ro.

Citește și Anamaria Prodan iubeşte din nou! Primele declaraţii despre bărbatul care a cucerit-o: „Copiii mei îl adoră!”

Anamaria Prodan: „Am mâncat jumătate de felie de pâine neagră cu avocado”

Anamaria Prodan a dezvăluit, într-un alt interviu, că, într-o zi obișnuită, fie nu mănâncă deloc, fie mănâncă foarte puțin.

„Nu mănânc sau mănânc foarte puţin. De azi dimineaţă, de exemplu, am mâncat jumătate de felie de pâine neagră cu avocado, am făcut pastă de avocado şi acum mă gândesc dacă să mănânc un sfert de conservă de ton”, a spus impresara.

Citește și Anamaria Prodan îl execută silit pe Laurențiu Reghecampf, după divorț: „E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”