Cele trei cuvinte vindecătoare pe care trebuie să le spui atunci când îți este rău. Rugăciunea vindecării dezvăluită de un pustnic de pe muntele Athos

De regulă atunci când sunt bolnavi sau se simt rău majoritatea oamenilor merg la medic, un lucru absolut firesc, de altfel, însă sunt și oameni care apelează la ajutorul divin pentru a se însănătoși. Există foarte multe rugăciuni pe care credincioșii le pot rosti atunci când se confruntă cu probleme de sănătate sau au necazuri în viață, dar puțini sunt cei care știu care este rugăciunea vindecării.
Alina Costache
25 iun. 2023, 23:40
Cele trei cuvinte vindecătoare pe care trebuie să le spui atunci când îți este rău. Rugăciunea vindecării dezvăluită de un pustnic de pe muntele Athos

Cele trei cuvinte vindecătoare pe care trebuie să le spui atunci când îți este rău. În urmă cu foarte mult timp, un pustnic de pe muntele Athos a descoperit care este această rugăciune vindecătoare pe care oamenii trebuie să o spună atunci când se simt rău.

Citește și Părintele Pimen Vlad explică ataşamentul „bolnăvicios” al oamenilor pentru animalele de companie: „Omul vrea doar să primească, nu e dispus să ofere nimic. Unii au câte doi câini şi două mâţe în casă şi 10 avorturi”

Cele trei cuvinte vindecătoare pe care trebuie să le spui atunci când îți este rău

Biserica spune că este nevoie de foarte multă credință în Dumnezeu și răbdare pentru ca cineva să se poată vindeca și îi încurajează pe credincioși să se roage ca să obțină ceea ce își doresc.

Revenind la rugăciunea vindecătoare descoperită de pustnicul de pe muntele Athos, ei bine, acesta le-a povestit unor călugări că în urmă cu mult timp, un bolnav l-a rugat pe Sfântul Pantelimon să îl ajute să se facă bine, dar acesta nu l-a vindecat.

În schimb bolnavul nu și-a pierdut speranța și a continuat să se roage, iar în final a fost vindecat. Pusnicul de pe muntele Athos le-a dezvăluit fraților săi călugări că atunci când sunt bolnavi, nu trebuie să facă nimic, ci doar să spună “Slavă Ție Dumnezeule” și este de ajuns pentru a te ajuta să se vindece de boli.

Rugăciunea pe care trebuie să o spui pentru vindecarea trupului şi a sufletului

Prin intermediul rugăciunii, poți scăpa de necazuri. Atunci când traversezi perioade mai dificile, comunicarea cu Divinitatea te poate ajuta foarte mult.

Trebuie să o rostești timp de mai multe zile pentru a-ți proteja sănătatea. Este o rugăciune foarte puternică și te ajută în perioadele cu greutăți.

Atunci când oamenii se confruntă cu probleme de sănătate, în afară de a cere ajutorul medicilor, un alt lucru pe care îl fac este să comunice cu Dumnezeu. Rugăciunea reprezintă cel mai simplu mod de comunicare cu Cel de Sus.

Prin intermediul rugăciunii, poți scăpa de necazuri. Atunci când traversezi perioade mai dificile, comunicarea cu Divinitatea te poate ajuta foarte mult.

Poți rosti o rugăciune în orice moment al zilei, oriunde ai fi. Acest mod de comunicare cu Dumnezeu te poate ajuta să te simți mai aproape de El și să-ți aline suferința atunci când ai probleme de sănătate.

Există o rugăciune despre care se spune că ar trebui rostită zilnic, timp de șapte zile, pentru a te vindeca de boli. În acest fel, toți sfinții vor ajuta persoana bolnavă să se simtă mai bine.

În plus, rugăciunea le aduce speranță, alinare și liniște sufletească celor care o rostesc. Dacă vei spune această rugăciune timp de șapte zile consecutiv, starea ta de sănătate poate fi mai bună.

Este de menționat că nu trebuie să spunem rugăciuni doar atunci când avem parte de probleme. Acestea trebuie rostite și pentru a-I mulțumi Lui Dumnezeu atunci când ne este bine.

Această rugăciune te poate scăpa de boli și suferință

“O, sfântă ceată a celor care L-ați slujit pe Hristos, aducându-mi aminte de faptele voastre minunate, vă aduc laudă după cuviință: Bucurați-vă, stele ale cerului duhovnicesc! Bucurați-vă, împreună cu cetele îngerești! Bucurați-vă, lumânări ale Bisericii lui Hristos! Voi ați împărtășit neamului omenesc multime de vindecări minunate și, pentru aceasta, la voi alerg astăzi, nădăjduind că nu mă veți trece cu vederea.

Ajutați-mă să primesc tămăduire de la Hristos Dumnezeul nostru, Cel Ce v-a dat biruință în lupta cu trupul, cu patimile și cu poftele, Căruia Îi aduc smerita rugăciune: Doamne Iisuse Hristoase, Care i-ai rânduit pe sfinții Tăi drept mijlocitori ai cererilor oamenilor, arată-mi mila Ta și mie, păcătosului, care sunt încercat în focul durerilor, și dăruiește-mi vindecare trupească și sufletească.

Pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale Sfântului Ioan Botezătorul, dascălul pocăinței; ale Sfinților, maritilori și întru-tot-lăudaților Apostoli; ale Sfinților mari dascali ai lumii și ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Cuvântătorul de Dumnezeu și Ioan Gură de Aur; ale celor între sfinți Părinții noștri Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei și Spiridon al Trimitundei, făcătorii de minuni; cu ale Sfinților Mari Mucenici Gheorghe, Purtătorul de biruință, Dimitrie, Izvorătorul de mir, Ioan cel Nou de la Suceava și Ioan Valahul; cu ale Sfinților Doctori fără de arginți Cosma și Damian, Chir și Ioan, Pantelimon și Ermolae, Samson și Diomid, Fotie și Anichit, Talaleu și Trifon; cu ale Sfântului Stelian, ocrotitorul copiilor; cu ale preacuvioșilor și de-Dumnezeu-purtătorilor părinților noștri: Grigorie Decapolitul, Nicodim de la Tismana, Visarion și Sofronie; cu ale preacuvioasei Maicii noastre Parascheva și ale tuturor Cuvioșilor Părinți și Cuvioaselor Măici, care s-au nevoit în dreapta credință.”

Citește și Calendar ortodox 26 iunie 2023. Sfântul Cuvios David din Tesalonic, mare vindecător. Rugăciunea care aduce vindecare de orice suferinţă, fie ea trupească sau sufletească

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Ce să nu pui niciodată în colivia perușului. Poate fi toxică pentru el
Capital.ro
Este lege pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Regula pe care NIMENI nu poate să o încalce
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Zodiile aflate în pragul dezastrelor personale. Despărțiri și divorțuri în 2024. 
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
TOP 50 vedete care au crezut că nu le vede nimeni, dar… Anna Lesko, Andreea Bălan și Gina Pistol au COMIS-O!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
Capital.ro
Obligație pentru românii care au copii. Justiția a dat verdictul. Ce nu pot face în propria casă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'