Cele trei „vârste de aur” ale vieții. Lidia Fecioru le explică pe fiecare în parte: „Noi ne așezăm foarte bine în viață după 30 de ani”

Cele trei "vârste de aur" ale vieții. Din momentul în care ne naștem începem o evoluție care ne aduce plusuri și minusuri cu fiecare etapă pe care o parcurgem. Această evoluție are unele caracteristici personale, dar este mereu definită prin stări general valabile, prin care am trecut sau vom trece fiecare dintre noi.

17 sept. 2023, 12:57
Cele trei „vârste de aur” ale vieții. Lidia Fecioru le explică pe fiecare în parte: „Noi ne așezăm foarte bine în viață după 30 de ani”
Cele trei "vârste de aur" ale vieții

Cele trei „vârste de aur” ale vieții. Viața este o călătorie, are un început și un final, dar ceea ce contează este drumul. Un om fericit este cel care găsește căile prin care transformările fizice și psihice se armonizează și se echilibrează reciproc.

Citește și: Leacul cu vin roşu, ideal odată cu venirea sezonului rece. Lidia Fecioru: „Se ia doar seara, timp de trei zile”

Cele trei „vârste de aur” ale vieții

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a discutat despre cele trei „vârste de aur” ale vieții omului în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Noi nu ne așezăm foarte bine în viață decât după 30 de ani, chiar un pic peste. Între 28 și 30 este perioada când apare dorința de a avea un copil, căsătorie, carieră. Asta este prima vârstă de aur când începem să schimbam lucruri în viața noastră.

Dar să nu uităm că există vârsta de 40 de ani. Atunci oamenii sunt în forța carierei. Au deja copiii mărișori.

Etapa mulțumirii de sine este între 50 și 60 de ani. Când ajungi în această etapă ai deja perioada de 20 de ani de carieră, copii au în jur de 20 de ani, ai toate lucrurile așezate. Poate te-ai așezat și spiritual și atunci totul este organizat.

Aceasta este perioada mulțumirii de sine. Ești liniștit și te uiți înapoi.

Mai există o perioadă a înțelepciunii absolute, între 70 și 75 de ani. La acei oameni trebuie să apelăm pentru înțelepciunea lor. Ei au și experiența proprie, au și experiența celor din jur, au și regretele.

Sunt foarte muți care ratează aceste etape. Și făcând asta vedem băieți și fete care nu mai vor să se căsătorească, care nu mai vor să facă copii sau care nu au posibilitatea să-și facă o carieră.

De aceea avem situații în care au 35 de ani și locuiesc cu părinții. Este târziu pentru un bărbat să plece de acasă la 28 de ani.

Femeilor le apare dorința de a avea un copil pe la 25, dar la băieți apare pe la 35, 36 de ani, atunci se aprinde clopoțelul de tată„, a spus Lidia Fecioru, la Antena3.ro.