Leacul cu vin roşu, ideal odată cu venirea sezonului rece. Lidia Fecioru: „Se ia doar seara, timp de trei zile”

Lidia Fecioru a dezvăluit leacul de care au nevoie cei mai mulți oameni odată cu venirea sezonului rece.

09 sept. 2023, 20:59
Leacul cu vin roşu, ideal odată cu venirea sezonului rece. Lidia Fecioru: „Se ia doar seara, timp de trei zile”

Lidia Fecioru spune că acest leac reușește să prevină răceala urinară, care afectează mai ales femeile, dar și pe bărbați. De multe ori infecțiile urinare trec cu antibiotic, însă bioenergoterapeutul a explicat că are un leac natural care dă rezultate mult mai repede și ușor.

Citește și Alina Sorescu, iubire secretă cu un prezentator de televiziune. „Am ieșit de câteva ori”

Aveţi nevoie de șase căței de usturoi, să fie cam toți egali, pe care îi zdrobim bine. Apoi se toarnă 600g de vin roșu sec și se pune la foc mic circa 15 minute.

Lăsăm apoi amestecul să se răcească și bem seara, înainte de culcare, câte o lingură. Dar numai seara, și facem procedura asta 3 zile.

„Şi are efecte, vă spun eu că cistită e luată cu mână”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

Citește și Nuntă mare în familia Georgianei Lobonț. Sora artistei se căsătorește cu alesul inimii ei

Băutura-minune care te ajută să previi infecțiile de stomac. Lidia Fecioru: „Se realizează din trei plante și se bea de trei ori pe zi”

Lidia Fecioru vine cu un remediu pentru perioada de vară pentru toți cei care vor să prevină infecțiile la stomac.

E vorba despre o băutură care previne apariția helicobacterului, o infecție a stomacului. Lidia Buble spune că „se întâlneşte foarte des vara, bem foarte multe sucuri acidulate”.

„Băutura se realizează din trei plante: sunătoare, coada şoricelului şi flori de gălbenele. Se face acest cocktail de câte două linguri de fiecare plantă în parte. Se pun 6 linguri de plante, la un litru de apă şi se lasă la infuzat”, a explicat bioenergoterapeutul la Antena 3.

Lidia Fecioru specifică cum se administrează acest ceai de plante: „Se beau 100 de grame, de trei ori pe zi, înainte de masă, timp de 45 de zile”.