Cele trei zodii care au parte de un final de vară „spumos”! Nativii trebuie să reconfigureze traseul

Berbecii, Gemenii și Vărsătorii trebuie să fie atenți la problemele pe care le au pe ultima sută de metri a sezonului estival.

16 aug. 2022, 09:45
Cele trei zodii care au parte de un final de vară „spumos”! Nativii trebuie să reconfigureze traseul

Luna august și finalul de vară este extrem de instabil pentru trei zodii. Nativii din Berbec, Gemeni și Vărsător trebuie să fie atenți pentru că își scriu propriul destin. Sunt la marginea prăpastiei și depinde doare de ei dacă se vor salva, sau vor cădea în gol. Finalul de vară vine cu provocări mari.

Horoscop BANI si SUCCES 16-21 august 2022. Zodiile care întorc bani cu lopata

Berbecii au șanse să rezolve problemele financiare
Finalul de vară îi prinde pe Berbeci cu buzunarele goale. Nativii acestei zodii nu au fost prea chibzuiți, au aruncat cu banii și acum simt din plin risipa pe care au făcut-o. Este posibil să ajungă la faliment și să se îngroape în datorii. Au fost avertizați că vor ajunge în acest punct, însă au ignorat semnalele de alarmă.

Cu toate acestea, Berbecii mai au o șansă de scăpare. Se gândesc de ceva timp să facă o investiție și acum este momentul să își adune toate resursele rămase și să facă pasul. Instinctul îi ghidează bine și ar trebui să îl asculte. Daca acționează așa cum trebuie o să fie salvați.

Gemenii se confruntă cu probleme în dragoste
Gemenii s-au bucurat din plin de vară și nu le-a stat capul la relații serioase. Aceștia au pus pe primul loc distracția, au trăit viața din plin, însă i-au ignorat pe cei mai apropiați. Paharul s-a umplut și în scurt timp s-ar putea să se răstoarne.

Este momentul ca nativii să se domolească și să își întoarcă atenția la partenerul de cuplu, sau la cei care le-au fost aproape necondiționat. Trebuie să își răscumpere greșelile, iar dacă vor face totul ca la carte o să fie iertați. Ușa nu s-a închis de tot, dar nici nu va mai sta deschisă pentru mult timp.

4 zodii care îşi schimbă viaţa la 180 de grade. Vor renaşte din propria cenușă! 

Vărsătorii își pun sănătatea în pericol
Pentru vărsători ultima perioadă a fost despre excese, fie ele alimentare, alcoolice sau de orice fel. Nativii au exagerat, și-au slăbit organismul și este posibil să resimtă consecințele. Starea de sănătate nu este una prea bună și ar trebui să acorde mai multă atenție acestui aspect.

Este indicat ca nativii să se pondereze și să se reechilibreze. Trebuie să facă o vizită medicului și să se orienteze spre un stil de viață mai sănătos. Este momentul să își asculte corpul și să nu îl mai exploateze.