Horoscop BANI si SUCCES 16-21 august 2022. Zodiile care întorc bani cu lopata

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 16-21 august 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

16 aug. 2022, 06:31
Horoscop BANI si SUCCES 16-21 august 2022. Zodiile care întorc bani cu lopata

Horoscop BANI si SUCCES.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana cu destul de multe tensiuni si compromisuri. Nu este tocmai ce-ti doresti, insa va trebui sa treci peste ce se intampla. Cere sfatul partenerului de cuplu sau cuiva din familie. Poti primi niste indicatii pretioase.

4 zodii care îşi schimbă viaţa la 180 de grade. Vor renaşte din propria cenușă! 
Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Desi ai vrea sa dedici mai mult timp familiei si prietenilor, Universul parca te trage inspre actiuni ce au legatura cu afacerile si banii. Atentie mare ce faci cu banii si unde-ti pui economiile in aceasta perioada.

Horoscop Cristina Demetrescu. Este Marte retrograd, ce zodii au atenționare pe sănătate în următoarea perioadă

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop BANI si SUCCES GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Este vremea sa-ti reevaluezi castigurile. Ce sentimente ai fata de locul de munca? Ai vrea sa-l schimbi? Analizeaza sitautia si ai posibilitatea sa descoperi un job care sa te implineasca si din punct de vedere financiar, si din punct de vedere personal.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.