Cele trei zodii care vor suferi din dragoste în luna noiembrie! Inima frântă a acestor nativi se va vindeca foarte greu

Luna noiembrie vine cu vești proaste pentru trei nativi din zodiac. Aceștia vor traversa o perioadă foarte dificilă din punct de vedere emoțional care le va da toată viața peste cap.

20 oct. 2023, 09:16
Cele trei zodii care vor suferi din dragoste în luna noiembrie! Inima frântă a acestor nativi se va vindeca foarte greu
Cele trei zodii care vor suferi din dragoste în luna noiembrie!

Cele trei zodii care vor suferi din dragoste în luna noiembrie! Tensiunile din cuplu și dezamăgirile create de persoana iubită îi vor determina să pună capăt relațiilor în care sunt angajați, iar asta le va frânge inima.

Citește și Horoscop zilei de 20 octombrie 2023. Berbecii sunt pregătiți de vacanță, iar Gemenii vor pune verigheta pe deget. Ce le rezervă astrele nativilor

Cele trei zodii care vor suferi din dragoste în luna noiembrie!

Astrologii spun că este posibil să iasă la iveală detalii pe care persoana iubită și-ar fi dorit să le țină ascunse și care ar putea afecta serios relațiile.

Cele trei zodii sunt Taur, Gemeni și Vărsător.

Taur

Luna Noiembrie va fi mai dificilă pentru nativii Taur  atât în ceea ce privește relațiile cu ceilalți, cât și cu persoana iubită. Cei născuți în această zodie vor avea impresia că partenerul nu este atent la nevoile vor și că practic nu contează prea mult ceea ce spun ei. Taurii pot să își piardă răbdarea cu persoana iubită și se gândească serios dacă are rost să mai continue relația sau nu.

Gemeni

Pentru Gemenii care au intrat de curând în noi relații lucrurile nu vor evolua chiar așa cum își doresc, chiar dacă până de curând totul părea lapte și miere. După o perioadă în care părea că nu există mari probleme, situația se poate schimba și pot să apară conflicte. În noiembrie  Gemenii se vor implica în relație mai mult decât persoana iubită, ceea ce îi va pune pe gânduri și se vor întreba dacă au făcut ceva greșit.

Vărsător

În luna noiembrie, nici Vărsătorii nu o duc atât de bine la capitolul relații, asta pentru că se poate ca acești nativi să fie dezamăgiți de cum se comportă persoana iubită în cuplu. Astrologii spun că este posibil ca acești nativi să simtă că nu sunt apreciați la fel de mult pe cât își doresc sau că persoana iubită nu știe cum să își arate dragostea. Cei născuți în această zodie vor avea de negociat în relațiile de cuplu, astfel încât să găsească o cale de mijloc, asta dacă nu își doresc să se despartă de persoana iubită.

Citește și Zodiile în care nu trebuie să ai niciodată încredere. Nativii care te vor vorbi pe la spate cu prima ocazie