Cele trei zodii lovite de karma până la finalul lunii octombrie: ghinion, relaţii distruse, catastrofe financiare

Care sunt cei 3 nativi care au parte de ghinion până la sfârșitul lui octombrie. Care sunt problemele de care trebuie să stea departe luna asta.

20 oct. 2023, 13:05
Cele trei zodii lovite de karma până la finalul lunii octombrie: ghinion, relaţii distruse, catastrofe financiare

Cele trei zodii lovite de karma până la finalul lunii octombrie. Ce situații trebuie să evite neapărat. Astrologii spun care sunt greșelile din trecut care se abat asupra lor și pe care trebuie să și le asume cu orice preț.

Berbec
Sfârșitul lui octombrie vine cu un mare ghinion, probleme și situații neplăcute. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a lua decizii importante pentru că s-ar putea să te afecteze pe termen lung. Pot apărea situații conflictuale și certuri aprinse cu oamenii din jur.

E timpul să înveți lecțiile din trecut și să fii mai responsabil pentru lucrurile pe care le-ai făcut. Se pierd relații valoroase, unele care durează de foarte multă vreme. Cea cu partenerul de viață poate avea de suferit. Se poate ajunge la despărțire.

Zodiile în care nu trebuie să ai niciodată încredere. Nativii care te vor vorbi pe la spate cu prima ocazie

Îți dorești să nu mai interacționezi cu unele persoane care te-au deranjat sau te-au vorbit pe la spate. Karma este responsabilă pentru tristețea care își pune serios amprenta asupra ta și te aduce în fața unor puncte sensibile.

Leu
Karma te lovește din plin până la finalul lunii octombrie, când și cele mai mărunte probleme te agasează și te enervează. Orice lucru pare să te deranjeze și să te atace, chiar dacă oamenii sunt atenți la felul în care vorbesc cu tine.

Încearcă să nu mai repari greșeli pentru că te adâncești și mai mult în probleme și sunt șanse mari să ajungi pe marginea prăpastiei. Se intensifică unele probleme relaționale și se adâncesc secretele celor din preajma ta.

Perioada aceasta nu realizezi oportunitățile care îți bat la ușă, dar care îți scapă printre degete. Nu știi cum să gestionezi unele situații neplăcute, mai ales când vine vorba de relațiile cu persoanele cu care interacționezi.

Citește și: Zodiile care vor avea o lună plină de câștiguri. În noiembrie li se schimbă total viața, bunăstare și bogății pentru el

Pești
A doua parte a lunii octombrie este una dificilă din toate punctele de vedere. Karma te afectează și îți aduce în fața ochilor toate greșelile pe care le-ai comis în trecut, mai ales când vine vorba de legătura cu persoanele dragi.

O lecție importantă trebuie neapărat învățată, fiind legată de partea financiară care are de suferit enorm. Cheltuielile și datoriile te ajung din urmă. Poveștile vechi și resentimentele ies la suprafață oricât de mult ai vrea să eviți acest lucru.

La un moment dat ai luat o decizie care părea ideală, însă acum trebuie să tragi de pe urma ei. Relația cu persoana iubită se destramă treptat până când se va ajunge în punctul în care nu vă mai suportați unul pe celălalt.