Celebra actriță Salam Hayek a dezvăluit că era să moară de Covid-19. „Doctorul meu m-a implorat să merg la spital!”

Celebra actriță Salma Hayek a dezvăluit recent că era să moară de Covid-19, iar starea ei se agravase atât de mult, încât medicul a implorat-o să se interneze.

20 mai 2021, 11:38
Celebra actriță Salam Hayek a dezvăluit că era să moară de Covid-19. „Doctorul meu m-a implorat să merg la spital!”

Celebra actriță

Salma Hayek a dezvăluit că s-a îmbolnăvit de Covid-19 chiar la începutul pandemiei și fost nevoită să stea 2 luni în izolare, iar starea ei era foarte gravă. Vedeta a mai relatat că însuși medicul ei a implorat-o să meargă la un spital pentru tratament, însă Salma Hayek a refuzat categoric.

„Doctorul meu m-a implorat să merg la spital fiindcă eram atât de rău. I-am spus ‘Nu mulțumesc. Prefer să mor acasă’”, a declarat aceasta, conform Hotnews.

Salama Hayek a dezvăluit într-un interviu acordat la CNN, că a petrecut 7 săptămâni în autoizolare și avut nevoie chiar să fie intubată cu oxigen.

Actrița nu și-a recăpătat energia pe care o avea înainte să se îmbolnăvească de Covid-19

Actrița s-a reîntors pe platoul de filamre pentru viitorul lungmetraj „House of Gucci” al regizorului Ridley Scott, însă Hayek a mai afirmat că încă nu și-a recuperat energia pe care o avea odată.

Actrița este ultima vedetă care a vorbit în public despre lupta sa cu coronavirusul, Antonio Banderas, alături de care Hayek a jucat în numeroase filme de succes, anunțând la rândul său în luna august a anului trecut că a contractat COVID-19.