Celebra bonă Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. A recunoscut tot, după 23 de ani: „M-a împins de la spate”

Celebra bonă Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. Se cunosc de 23 de ani și ambele spun că sunt o familie. În urmă cu mai mulți ani, pe vremea când impresara avea un reality show, femeia care avea grijă de copii și de casă, a devenit cunoscută publicului larg.

09 feb. 2024, 22:23
Celebra bonă Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. A recunoscut tot, după 23 de ani: „M-a împins de la spate”

Celebra bonă Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. Chiar și după atâția ani, femeia este alături de impresară, iar acum nimic nu i se mai pare imposibil ori greu de gestionat. Ține pasul cu vedeta și viața ei mondenă și nu doar atât, o și pune pe un piedestal pe Anamaria Prodan.

Citește și: Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, dezminte zvonurile că ar fi milionară: „Am devenit vedetă, fără voia mea. Nu mai bag pe nimeni în seamă”

Celebra bonă Nuți, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan

Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou. Am început să prind lucrurile din mers. Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Țin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacționez 23 de ani cu ea.

Ce-mi place la ea… Îmi place totul, e o femeie foarte ambițioasă și ceea ce își propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau”, a spus Nuți, la un post de televiziune.

Femeia recunoaște că între ea și Anamaria Prodan mai apar și tensiuni, iar de cele mai multe ori impresara iese învingătoare, dar asta doar pentru moment.

Da, bineînțeles (nr. că se mai ceartă cu Anamaria Prodan), ea câștigă, eu las de la mine. Cu toate că de multe ori, după ce își dă seama că a greșit, își recunoaște vina, dar, pe moment, eu las de la mine ca să fie bine”, a mai spus bona familiei impresarei.