Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Nuți. Cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane: „E familia mea. Mi-a fost dor și le-a fost dor”

După ce a stat departe de camerele de filmat, Nuți revine pe micile ecrane, în emisiunea „Punct și de la capăt”, care o are ca protagonistă pe Anamaria Prodan.

30 ian. 2024, 11:07
Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Nuți. Cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane: „E familia mea. Mi-a fost dor și le-a fost dor”
Anamaria Prodan, revedere emoționantă cu bona Nuți

Anamaria Prodan a adus-o în atenția publicului pe Nuți încă de la primul sezon al reality show-ului ei, „Prodanca și Reghe”, iar chimia dintre cele două a cucerit pe toată lumea. Telespectatorii vor avea parte de o surpriză de proportții, pentru că cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane în „Punct și de la capăt”, alături de impresară.

Impresara a luat-o pe Nuți cu ea în toate destinațiile în care a mers de-a lungul timpului, mai ales în Las Vegas, iar ea le-a fost alături de ei și familiile sale în toate momentele importante.

Citește și: Victoraș Micula, beizadeaua milionarului de la European Drinks, început Fresh într-un sat din Suedia. Cine e persoana pe care a pus-o să-i arunce mașina într-o prăpastie, pentru a încasa asigurarea de 275.000 de euro

Din acest motiv, Anamaria Prodan îi este veșnic recunoscătoare, iar copiii ei îi o respectă foarte mult. Impresara se simte foarte norocoasă să  o aibă pe Nuți în viața ei și a copiilor săi și a avut încredere în ea de la bun început.

Nuți i-a arătat că poate fi sprijin în cele mai grele momente, iar ceea ce a urmat a luat prin surpindere pe toată lumea.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șaapte luni cu ea”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Citește și: Laurette vrea sprijin financiar din partea statului. Vedeta nu se mai descurcă deloc. ”Mamă singură, cu copil în creștere. Poate mă încadrez să îmi dea acei 300 de lei pe lună”

După câțiva ani de pauză, Anamaria Prodan revine pe micile ecrane cu un nou sezon în reality show-ul vieții. Impresara va apărea alături de familia ei și de noul iubit, în ipostaze așa cum nu a mai fost văzută. Vedeta abia așteaptă să își ducă fanii prin toate locurile speciale din viața ei.

„Acesta chiar este proiectul de suflet. Am filmat peste tot pe unde am colindat. În America, am filmat fiecare moment important din viața mea. Propunerea reality show-ului a venit atunci când chiar aveam ceva de spus, când îmi revenisem fabulos. Mi-a fost dor și le-a fost dor, culmea și copiilor. De acum încolo vacanțele sunt cu camerele după noi”, a declarat Anamaria Prodan.