Celebră creatoare de modă, acuzată că şi-a părăsit soţul şi copiii pentru un fost deputat

O celebră creatoare de modă și-ar fi părăsit soțul și copiii pentru un fost deputat, potrivit unor surse cancan.ro. Cei doi s-ar fi cunoscut la Londra, în martie, la o conferinţă de două zile a tinerilor lideri europeni, iar de atunci ar fi devenit de nedespărţit. Ei ar fi trăit momente intense împreună, care au început chiar din seara în care s-au întâlnit pentru prima dată.

14 nov. 2019, 13:03

De-a lungul ultimilor ani, creatoara de modă Maria Lucia Hohan a avut un succes răsunător printre vedetele de la Hollywood, fiind poate cea mai vizibilă internaţional. Creaţiile ei au fost purtate de Selena Gomez, Kristin Cavallari, Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger, Demi Lovato și Jennifer Hudson.

Dacă pe plan profesional lucrurile au mers perfect pentru ea, în cel sentimental se pare că lucrurile nu stau aşa grozav.

Cunoscuta creatoare are o relaţie stabilă şi locuieşte de circa 11 ani cu soţul ei şi cei doi copii pe care îi au împreună. Gurile rele spun însă că designerul ar avea, în acelaşi timp, o relaţie secretă cu un fost deputat, membru al Guvernului Cioloş, care locuieşte la Londra şi care, la rândul lui este căsatorit şi are trei copii.

Cei doi s-ar fi cunoscut la Londra în martie, la o conferinţă de două zile a tinerilor lideri europeni (European Young Leaders), organizată de o asociaţie non profit.

Se pare că ar fi fost atracţie fizică sexuală instantanee, pentru că, la numai 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Ei ar fi plecat împreună în grabă de la petrecerea conferinţei direct la hotelul unde era cazată creatoarea, unde ar fi petrecut o noapte fierbinte până dimineaţa. Fostul deputat ar fi părăsit camera fashonistei în jurul orelor 5:30 dimineaţa. 

În spatele carierei de succes a creatoarei se ascunde, iată, o adevarată dramă de familie şi o poveste de dragoste pasională pe care femeia a făcut-o pentru un alt bărbat decât soţul ei. Oamenii din cercurile pe care cei doi le frecventează deja ştiu de legătura lor amoroasă şi se pare că ultimul care ar fi aflat a fost chiar soţul creatoarei, bărbatul cu care are o familie de 11 ani, Adrian Stănescu.

Mai multe imagini cu creatoare şi amantul ei puteţi vedea AICI