Celebra garsonieră de 11 mp de la Cluj, scoasă din nou la închiriere după patru luni de când îşi găsise chiriaş. Cât costă acum locuinţa minusculă

Garsoniera din Cluj, care a devenit vedetă pe internet în luna februarie, este, din nou, disponibilă. Proprietarul a dat anunţ de închiriere, iar preţul a scăzut.

21 iun. 2022, 12:42

Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj îşi caută din nou chiriaş la patru luni de când fusese închiriată. Preţul chiriei nu este cu mult diferit faţă de luna februarie, atunci când anunţul a apărut pentru prima dată. Dacă, în februarie, proprietarul cerea 200 de euro, acum locuinţa minusculă poate fi închiriată cu 190 de euro. De menţionat, însă, că fosta chiriaşă negociase preţul, astfel încât ajunsese să plătească doar 180 euro pe lună în loc de 200 euro.

Anunțul publicat de agenția imobiliară a stârnit din nou un val de reacții din partea internauților: „Propunem spre închiriere garsonieră de 11 mp, cartier Gheorgheni, localizată pe strada Zambilei, complet mobilată și utilată, compusa din: cameră împreună cu bucătăria, hol și baie. Suprafață de 11 mp. Aproape de mijloace de transport în comun. Aproape de magazine alimentare. Acces facil spre punctele de interes din zonă (Iulius Mall, Parc, Baza Sportiva Gheorgheni etc). Nivel: Etaj 4/4. Parcare: posibilitate în zonă. Preț: 190 euro”.

Ce reacții a stârnit anunţul de închiriere a celebrei garsoniere

Şi de această dată, anunţul a stârnit un val de comentarii care de care mai amuzante şi, desigur, originale.

„Dacă nu ești atent când bagi cheia in ușă ii înjunghii pe toți dinăuntru”

„Dacă mă uit cruciș pare de 22 mp”

„S-a asfixiat chiriașa?”

„Am mai mult spațiu pe card”

„Acum ca au spart casa scării să pună duș, sigur vor găsi pe cineva”

„Perfectă dacă urăști să ai musafiri”

„Bănuiesc că dacă deschizi dulapul intri în altă cameră nu?”

„Dacă intră un hoț în această garsonieră o să creadă că deja a ajuns în celulă!”

„Dacă interesează pe cineva, pun și eu balconul meu la închiriat, e tot de 11 mp, eu nu îl folosesc. Preț 100 euro”

„Cazi în baie, îți rupi piciorul în sufragerie!”

Citeste si Filmare din celebra garsonieră de 11 mp de la Cluj. Cum a fost optimizat spaţiul astfel încât să fie util: „N-ai cum să-ţi pierzi cheile aici. Dai odată cu piciorul şi le auzi”. VIDEO

Proprietarul scosese garsoniera la vânzare după ce reuşise să o închirieze

Anunţul din luna februarie s-a viralizat rapid, astfel că după ce proprietarul a găsit un chiriaş, primea tot mai multe apeluri privind disponibilitatea ei, ba chiar unele persoane întrebau care este prețul cu care o vinde. Proprietarul a profitat de faptul că garsoniera a devenit virală, astfel că a decis să o vândă. În anunțul postat chiar de către o agenție imobiliară este indicat un preț de 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat.

Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare.

Se pare, însă, că un cumpărător nu s-a găsit atât de repede precum un chiriaş, astfel că proprietarul a revenit asupra deciziei de a o vinde şi continuă să o închirieze.

Citeste si Prăjitură inspirată de garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj