Filmare din celebra garsonieră de 11 mp de la Cluj. Cum a fost optimizat spaţiul astfel încât să fie util: „N-ai cum să-ţi pierzi cheile aici. Dai odată cu piciorul şi le auzi”. VIDEO

Celebrul vlogger Mircea Bravo a pătruns în garsoniera din Cluj care, în ultimele zile, a făcut înconjurul internetului. Agentul imobiliar de la firma Panoramic Imobiliare, care postase anunţul de închiriere, i-a arătat cum a fost optimizat spaţiul de 11 mp, astfel încât să fie util.

12 feb. 2022, 17:18

Celebra garsonieră de garsonieră de 11 mp este mai practică decât pare la prima vedere. Filmarea a fost realizată în prezenţa a patru persoane care, evident, au încăput toate în spaţiul de 11 mp. În spaţiul propriuzis, sunt mobilate şi utilate bucătăria şi… livingul. Bucătăria este utilată cu cuptor electric, cu maşină de spălat care este integrată în mobilier şi un mic frigider care, la fel, şi-a găsit loc sub blat.

Televizorul este prins de perete, în apropierea dressingului. Vloggerul remarcă faptul că televizorul este mai mic decât cuptorul cu microunde.

Spaţiul din celebra garsonieră de 11 mp este perfect optimizat

Conversaţia dintre Mircea Bravo şi agentul imobiliar îmbină informaţia utilă cu divertismentul. Dacă agentul este cel care oferă informaţia, vloggerul se ocupă de partea amuzantă a prezentării.

Aici nu prea ai cum să-ţi pierzi lucrurile. N-ai cum să-ţi pierzi cheile, că dai odată cu piciorul şi le auzi„, glumeşte vloggerul.

Citeste si O nouă garsonieră din Cluj face furori. Dai 27.000 de euro şi trăieşti o experienţă inedită: eşti şi în baie, şi în bucătărie în acelaşi timp

Luând în calcul suprafaţa garsonierei, tot spaţiul este optimizat astfel încât să fie util. Agentul imobiliar continuă prezentarea cu alte obiecte din garsonieră, de data aceasta dintre cele ascunse. Masa este rabatabilă şi vine în continuarea blatului de bucătărie. Pe holul de la intrare, există şi un uscător de rufe încorporat în perete.

Rufele se pot întinde atât pe întinzătorul clasic, din afara ferestrei, cât şi pe un uscător încorporat, care se extinde„, arată şi explică agentul de la Panoramic Imobiliare.

Cheltuielile cu întreţinerea şi cu facturile nu depăşesc 200-250 de lei, spune agentul.

În 11 mp, cei care au făcut designul au găsit loc şi pentru estetică, nu doar pentru utilitate„, remarcă vloggerul, indicând către cele trei corpuri suspendate de forma fagurelui de pe perete. „Pe peretele ăsta poţi să pui, de exemplu, şi un tablou. Un tablou cu tine într-un apartament mai mare„, spune, amuzat, Mircea Bravo.

În fine, urmează prezentarea băii, în care vloggerul remarcă faptul că duşul este mult prea apropiat de toaletă. În plus, duşul este separat de restul băii printr-o draperie.

Citeste si Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată după ce anunţul a devenit viral. Cine va locui acolo şi cât va plăti chirie