Celebru criminal în serie, mort în închisoare, la 79 de ani. Trupurile mai multor victime nu au fost găsite nici până în prezent

Michel Fourniret, un celebru criminal în serie care a ucis 11 tinere şi adolescente între anii 1987 şi 2001, a încetat din viaţă la vârsta de 79 de ani, în captivitate. Nu a fost acuzat decât pentru opt dintre cele 11 crime.

11 mai 2021, 11:08
Celebru criminal în serie, mort în închisoare, la 79 de ani. Trupurile mai multor victime nu au fost găsite nici până în prezent
Michel Fourniret

Celebru criminal în serie, mort în închisoare. Fourniret Fourniret a murit într-o zonă securizată a unui spital din Franța. Bărbatul ispășea două pedepse pe viață, pentru răpirea și uciderea mai multor tinere. „Activitatea prolifică” i-a adus porecla de „Căpcăunul din Ardennes”. Şi soția lui, Monique Olivier, a fost condamnată la închisoare pe viaţă pentru complicitate.

Celebru criminal în serie, mort în închisoare. Şi soţia lui a fost condamnată la închisoare pe viaţă

Fourniret a fost condamnat în 2008 pentru uciderea a șapte fete, iar în 2018, bărbatul a mai primit o sentință pe viață, după ce a ucis-o pe soția unui mafiot, potrivit BBC.

Victimele lui Michel Fourniret aveau între 12 și 30 de ani. Criminialul le ucidea după ce, în prealabil, le viola. Le lua viaţa fie împuşcându-le, fie strangulându-le, fie înjunghiindu-le.

Michel Fourniret, în comă indusă

Fourniret suferea de Alzheimer și de o afecţiune cardiacă. La sfârşitul lunii aprilie, acesta a fost spitalizat, iar medicii au decis să îl bage în comă indusă. În urma decesului a început o investigație.

Lista victimelor lui Fourniert

Celebru criminal în serie mort în închisoare

Trupurile victimelor lui Michel Fourniret erau descoperite la ani distanţă după ucidere. Trupul a trei dintre ele nu au fost găsite nici până în prezent. Iată lista victimelor criminalului:

Citeste si De ce a plecat Andra de la Vocea României: „A trebuit să intru într-un joc în care nu mi-a făcut plăcere”

Isabelle Laville, 17 ani, a fost ucisă în 1987, iar trupul său a fost descoperit în 2006.

Farida Hammiche, 30 de ani, a fost ucisă în aprilie 1988, iar trupul neînsuflețit nu a fost descoprit până în prezent.

Marie-Angele Domece, de 18 ani, a fost ucisă tot în 1988. În acest caz, Fourniret nu a fost condamnat, trupul victimei nefiind deschis.

Fabienne Leroy, în vârstă de 20 de ani, a fost ucisă în 1988, iar trupul său a fost descoperit la o zi după moarte.

Jeanne-Marie Desramault, 19 ani, a fost ucisă în 1989, pe când avea 19 ani. Trupul său a fost descoperit în 2004.

Elisabeth Brichet a fost ucisă de Michel Fourniret în 1989 și avea doar 12 ani. Trupul său a fost descoperit tot în 2004.

Joanna Parrish, de 20 de ani, a fost ucisă în mai 1990, iar trupul său a fost descoperit la o zi după moarte. Fourniret nu a fost condamnat pentru această crimă.

Natacha Danais, 13 ani, şi-a găsit sfârşitul în noiembrie 1998. La trei zile după moarte, autoritățile au descoperit trupul neînsuflețit.

Celine Saison, de 18 ani, a fost ucisă în mai 2000, iar trupul său a fost descoperit la două luni de la morte.

Mananya Thumpong, de 13 ani, a fost ucisă în mai 2001. În acest caz, trupul a fost descoperit la 1 an de la deces.

Estelle Mouzin a fost ucisă la vârsta de 9 ani, în 2003. Trupul victimei nu a fost descoperit, iar Fourniret nu a fost condamnat în acest caz.

Citeste si Oana şi Viorel Lis vor adopta un copil. Demersurile sunt avansate şi camera este pregătită