Celebru fotbalist de la Rapid dă cărţile pe faţă despre divorţ: „Am rugat-o să șteargă pozele ca să nu mai apar nicăieri”

Alexandru Ioniţă, actualul jucător al Rapidului, a venit cu lămuriri referitoare la un presupus divorţ. Acesta a dezminţit faptul că ar intenţiona să divorţeze subliniind că la mijloc este o neînţelegere.

08 oct. 2021, 17:58
Celebru fotbalist de la Rapid dă cărţile pe faţă despre divorţ: „Am rugat-o să șteargă pozele ca să nu mai apar nicăieri”

Alexandru Ioniţă a fost implicat într-un scandal uriaş de dopaj, în urma căruia s-a ales cu o suspendare de un an. El și colegii săi Fatai și Takayuki au fost acuzaţi că şi-ar fi injectat vitamine la o clinică privată. În urma acestui scandal, Ioniţă a decis să-şi şteargă conturile de pe reţelele sociale pentru a nu mai fi nevoit să facă faţă valurilor de acuzaţii de la urmăritorii săi.

Alexandru Ioniţă, adevărul despre divorţ

Totodată, fotbalistul şi-a rugat şi soţia să şteargă pozele cu ei doi de pe conturile ei. Acest lucru a dat naştere zvonului că cei doi s-ar fi despărţit.

Chiar nu înțeleg de unde și până unde. Este ok, ne înțelegem bine. Normal că nu e perfect, cred că în nicio relație sau căsnicie nu e totul perfect, dar nu s-a pus niciodată problema să divorțăm.

Eu în primele luni nu mă simțeam bine, nu aveam chef să fac nimic, mi-am închis rețelele de socializare vreo 3 sau 4 luni. Am rugat-o să șteargă pozele ca să nu mai apar nicăieri, pentru că nu mai aveam chef să stau să mai răspund oamenilor, să mai vorbesc cu nimeni. Nu mă mai interesa viața mea socială, publică. (…) Altfel nu-mi explic, pentru că nu au fost discuții, nu s-a pus problema. Altfel nu înțeleg de unde ar fi dedus acest lucru„, a spus Alexandru Ioniţă pentru Antena Stars.

Alex Ioniță a cerut-o în căsătorie pe Adriana după doar 8 luni de relație, în mai 2019. În februarie 2020, cei doi au devenit părinți.

Citeste si Fotbalist găsit strangulat cu cravata în maşină. Medicii nu l-au putut resuscita

Fotbalistul de la Rapid, implicat într-un scandal de dopaj

Takayuki Seto, Alexandru Ioniță și Kehinde Fatai au fost suspendați de ANAD de la sfârșitul lunii septembrie a anului 2020, când a izbucnit scandalul în care au fost acuzați că au făcut tratament intravenos cu mai mult de 100 de mililitri din tratament, ceea ce înseamnă, conform regulamentelor WADA, dopaj.

Jucătorul și colegii săi au vrut să o ajute pe soția lui Fatai să-și facă reclamă. Ioniță susține că nu a avut nimic de câștigat de pe urma acelor vitamine, mai mult, echipa lor a pierdut atunci cu 1-4.

”Fatai a venit și a spus deschis în vestiar. Am mers acolo cu scopul de a atrage clienți pentru soția sa. Am fost, am făcut vitaminele, am jucat cu Viitorul, ne-au bătut cu 4-1. Am făcut vitaminele înainte de acel meci. Cu ce m-au ajutat vitaminele? Nu am jucat nimic”, a povestit Alex Ioniță la AS.ro LIVE.

Citeste si Constantin Budescu, gol din curtea bisericii. Fotbalistul de la FCSB a făcut furori pe reţelele sociale VIDEO