Constantin Budescu, gol din curtea bisericii. Fotbalistul de la FCSB a făcut furori pe reţelele sociale VIDEO

Constantin Budescu a marcat un gol din curtea bisericii. Transferat la FCSB, fotbalistul face senzatie la antrenamente. În vârstă de 32 de ani, tânărul a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în victoria echipei sale contra Chindiei, 1-0, și este tot mai aproape de forma care l-a consacrat.

05 oct. 2021, 17:53
Constantin Budescu, gol din curtea bisericii. Fotbalistul de la FCSB a făcut furori pe reţelele sociale VIDEO
Constantin Budescu, gol din curtea bisericii

Constantin Budescu, gol din curtea bisericii. Dacă la Astra Giurgiu, Budescu a dat gol de la vestiare, la FCSB, a marcat direct din curtea Bisericii.

Lăcășul de cult ridicat de Gigi Becali în baza echipei de la Berceni a fost numai bun pentru Budescu ca să-și etaleze talentul.

Citeşte şi: Viralul zilei: Budescu a marcat din nou de pe tunelul care duce la vestiare VIDEO

Constantin Budescu, gol din curtea bisericii

Cu doar 75 de minute adunat în trei apariții pentru FCSB în Liga 1, Budescu este gata să dea totul pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu că este pregătit să ajute gruparea roș-albastră în cursa de urmărire a liderului CFR Cluj, care se află la nouă lungimi în față.

Cu siguranță, ”Budi” se gândește și la echipa națională și își dorește să pună umărul la calificarea României la Campionatul Mondial din 2022.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt. ”Nu mă simt rău deloc, sunt foarte bine. Depinde de meci, de echipa pe care o întâlnim. Antrenorul decide cine joacă și cine nu, e mai puțin important dacă sunt titular sau dacă intru pe parcurs, e important ca echipa să câștige puncte”, a transmis Constantin Budescu, la finalul jocului cu Chindia.

https://www.youtube.com/watch?v=5kQlGAqOge0