Celebru manelist jefuit de hoții care au spart și casa unui ofițer SRI. Jefuitorii, care au la activ peste 20 de spargeri, i-au produs o pagubă de zeci de mii de euro

Manelistul Cristi Mega a fost prădat, înainte de sărbătorile de iarnă, de o bandă formată din patru hoți cu antecedente solide. La începutul acestui an, aceștia au dat spargere și în casa unui ofițer SRI. Hoții au la activ aproximativ 20 de spargeri.

13 feb. 2024, 09:47

Celebrul manelist nu era acasă în momentul în care a fost prădat, ci în America. Acesta este de părere că hoții au acționat la pont. Cel care a descoperit faptul că locuința i-a fost spartă a fost șoferul lui. Aceștia i-au furat bunuri în valoare de zeci de mii de euro, pe care artistul încă nu le-a recuperat.

Celebru manelist jefuit de hoții care i-au spart casa unui ofițer SRI: „Nu am recuperat nicio parte din prejudiciu. La amanet ei băgaseră alte bijuterii, din casa domnului de la SRI”

Cristi Mega s-a ales cu o pagubă imensă. Unul dintre cele mai scumpe obiecte care i-au fost furate este un ceas în valoare de 20.000 de euro pe care nici nu apucase să-l achite integral.

Eram plecat în SUA atunci când s-a petrecut jaful. Colegul meu din orchestră a primit un telefon, că mi s-a spart casa. Familia mea era acasă, în România. Pericolul meu a fost ca ei să nu fie în casă. Șoferul meu și-a dat seama, a văzut ușa din spate deschisă, a sunat-o pe soția mea. A întrebat-o dacă a fost acasă, ea a zis nu. S-au alarmat toți. Șoferul n-a intrat în casă din prima, să se amestece urmele.

După care, m-au anunțat (n.r – colegii de trupă), m-am zăpăcit. Aveam obiecte scumpe, însemnând ceasuri. Prejudiciul a fost imens, printre care și un ceas de 20.000 de euro pe care nu am apucat să-l achit. A venit Poliția, DIICOT.

Hoții nu-i cunosc, n-am auzit de ei. Eu nici acum nu știu dacă a fost pont sau nu, 100%. Au mers la sigur, așa cred. Din câte aflasem, intraseră pe ușa din spate. S-au dus direct înainte, au urcat scările, s-au dus la țintă. Le aveam la liber (ceasurile), în camera mea de dressing. Casa nu are alarmă, eu nu prea locuiam, mai mult stăteam la apartament. Camere de luat vederi erau, dar au oprit curentul. Panoul de curent nu-l am în interior, e în afara curții.

Sunt prinși, din câte știu. Sunt cei care au spart și casa domnului de la SRI. Nu am recuperat nicio parte din prejudiciu, unul am înțeles că e fugit. La amanet ei băgaseră alte bijuterii, din casa domnului de la SRI.

Patru băieți ar fi fost în bandă. Trei au fost prinși, unul ar fi în Belgia. Nu mai am gânduri că-mi voi recupera prejudiciul. Nu erau bani cash. În cameră la mine aveam un seif, măricel, greu, aveam 20 de lei în el. A fost cărat de acolo… aveam o hârtie de 20 de lei, că-mi era drag de ea. Asta m-a speriat, să nu fi fost copiii și soția în casă”, a dezvăluit Cristi Mega, în emisiunea moderată de Dan Capatos.

Citeste si Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina, era vărul interlopului …

Pe 6 ianuarie, un fost ofițer SRI a anunțat că persoane necunoscute i-au spart casa din Voluntari și au furat, pe lângă mai multe bijuterii din aur, un pistol Glock și câteva zeci de cartușe. Ulterior, oamenii legii au stabilit că la infracțiune au participat patru bărbați. Au fost prinși trei dintre ei, iar cel de-al patrulea ar fi reușit să fugă și se află în Belgia, scrie cancan.ro

Banda de hoți are la activ peste 20 de spargeri

Liderul bandei, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Motoi, ar fi luat pistolul cu el, în timp ce bijuteriile au ajuns la două case de amanet. Motoi și banda lui ar fi spart în jur de 20 de locuințe, din Berceni, Tunari, Pantelimon și Voluntari. Spargerile le dădeau doar la ultima casă de la marginea câmpului.

În cazul jafului din Voluntari, hoții au fost identificați după ce ar fi uitat la locul faptei trei șurubelnițe, iar pe una dintre ele s-ar fi găsit urme biologice din care anchetatorii au prelevat probe ADN. Așa s-a aflat numele unuia dintre suspecți. Ulterior, s-a ajuns la concluzia că aceeași bandă a „acționat” și în casa lui Cristi Mega.