Club Piranha din Regie, demolat după 25 de ani de funcţionare. În locul lui va fi construit un bloc cu 10 etaje

Familia Niculae, a cărei principală afacere este Oscar Downstream – cel mai mare distribuitor independent de motorină din România, a obținut autorizația de demolare a clădirilor care au găzduit celebrul club Piranha din Regie și, concomitent, pe cea de construire a unui bloc cu circa 100 de apartamente, potrivit informaţiilor profit.ro.

08 sept. 2020, 07:33
Club Piranha din Regie, demolat după 25 de ani de funcţionare. În locul lui va fi construit un bloc cu 10 etaje

La începutul acestui an, omul de afaceri Cătălin Coman a vândut terenul de circa 2.000 de metri pătrați, pe care a funcționat timp de 25 de ani, până în februarie anul acesta, clubul Piranha, firmei Zen Living Apartments, deținută de Petre și Marinela Niculae. Petre Niculae (60 de ani) este fost acționar al Oscar Downstream și este unul dintre cei mai prolifici investitori în locuințe din Sectorul 6, prin intermediul firmei sale Pedro Company Constructexim.

Data de 8 februarie 2020 marchează încheierea primului capitol al Clubului Piranha. Ne bucurăm că alături de dumneavoastră am trăit mii de poveşti, am gravat în memoriile noastre sute de amintiri, ne-am bucurat împreună la reuşite şi ne-am consolat la eşecuri. 25 de ani de magie. Vă mulţumim!„, se arăta la vremea respectivă într-un mesaj publicat pe Facebook de Club Piranha.

Citeşte şi Preţul imobiliarelor scade! Cât costă un apartament în Bucureşti

Potrivit revistei Forbes, Petre Niculae este fratele lui Alin Niculae, proprietarul de drept al Oscar Downstream. În luna august, familia Niculae a primit autorizația de demolare și de construire a unui bloc cu 10 etaje. Cu un Procent de Ocupare a Terenului de 70% și un Coeficient de Utilizare a Terenului de 4,5, blocul ar putea cuprinde peste 100 de apartamente, potrivit calculelor Profit.ro. Imobilul se construiește într-o zonă dens populată cu blocuri noi. El se va învecina pe o latură cu ansamblul rezidențial Exigent One, dezvoltat în 2015 tot de către familia Niculae, pe o altă latură este complexul Novum Invest Politehnică, al antreprenorilor Ionuț Cosmin Fleancu și Dan George Dobre, iar pe o altă parte este viitorul hotel Ibis, cu 160 de camere, dezvoltat tot de Novum Invest, și care urmează a se lansa în această toamnă.

Portofoliul imobiliar al familiei Niculae cuprinde ansambluri rezidențiale cu mii de apartamente, în special în Sectorul 6, printre cele mai reprezentative proiecte ale sale numărându-se 21 Residence Politehnica și Exigent Plaza Residence. În 2018, Alin Niculae a ieșit din zona de confort a Sectorului 6 și a lansat complexul Cloud 9 din Pipera, unde s-au construit 820 de apartamente și 1.100 de locuri de parcare. La începutul lui 2018, Romexpo a vândut fiicei lui Alin Niculae un teren de 15.000 metri pătrați în zona Expoziției la un preț de 4,7 milioane de euro. Omul de afaceri a mai plătit 5,6 milioane euro pentru un teren de peste două hectare din cartierul Chitila de la Prospecțiuni SA, firma în insolvență a lui Ovidiu Tender. Toate proiectele omului de afaceri sunt construite de firma Pedro Company Constructexim.