Celebrul fotbalist Pele, țintuit la pat din cauza unei boli grave! A urmărit finala Cupei Mondiale de fotbal 2022 din spital

Una din fiicele lui Pele a publicat, duminică, o fotografie cu tatăl său primind un masaj la picior şi urmărind finala Cupei Mondiale de fotbal 2022 de la spitalul unde se luptă cu un cancer de colon, informează AFP.

18 dec. 2022, 21:55

Edson Arantes do Nascimento, legenda fotbalului mondial, în vârstă de 82 de ani, cunoscut ca Pele, se află internat într-un spital din Sao Paulo, acolo unde urmează un tratament pentru o tumoare la colon.

În ciuda problemelor de sănătate, unicul câştigător a trei Cupe Mondiale (n.r. 1958, 1962, 1970), a urmărit finala Cupei Mondiale de fotbal 2022 cu sufletul la gură.

Citiți și: Fanii Argentinei, în delir pe străzile din Buenos Aires după câştigarea titlului mondial la CM din Qatar. VIDEO

„Masaj la picior şi Cupa Mondială la televizor”, a publicat Kely Nascimento în legendă pentru fotografia în care o asistentă apare masând piciorul stâng al triplului campion mondial brazilian, potrivit Agerpres.

Conform ultimului buletin medical, publicat lunea trecută de spitalul din Sao Paulo, unde a fost internat pe 29 noiembrie, Pele (82 ani) continuă să fie îngrijit „într-o cameră normală” şi nu într-un salon de terapie intensivă, iar „semnele sale vitale sunt stabile”.

Kely Nascimento şi Flavia Arantes, o altă fiică a sa, au mutliplicat mesajele pe reţelele de socializare pentru a-i asigura pe fani că starea lui Pele este stabilă după zvonurile privind o stare de degradare a stării sale de sănătate.

În ziua în care a împlinit 82 de ani, Pele le-a transmis un mesaj emoționant fanilor săi din lumea întreagă.

„Prieteni din Brazilia şi din lumea întreagă, sunt fericit, foarte fericit să fiu aici cu voi şi pentru că Dumnezeu mi-a dat sănătate pentru a vă putea mulţumi pentru tot ce am primit”, a scris el într-o înregistrare video publicată pe contul său de Instagram.

El a fost operat în septembrie 2021, după ce medicii i-au detectat o tumoare la colon, în urma unor examene medicale de rutină.

Recent, el a fost internat din cauza unei infecţii respiratorii.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pelé (@pele)

Citiți și: Doliu la Cupa Mondială din Qatar. Jurnalistul a murit fulgerător, s-a prăbuşit în zona presei şi nu a mai putut fi salvat