Celebrul Trump Plaza a fost demolat miercuri, Donald Trump a rămas fără hotelul şi cazionul din Atlantic City. Imagini de la prăbuşirea turnului VIDEO

Pandemia a afectat grav resorturile de la Atlantic City (New Jersey), de pe coasta nord-estică a Statelor Unite, multe dintre ele fiind obligate să îşi înceteze activitatea.

17 feb. 2021, 17:13
Celebrul Trump Plaza a fost demolat miercuri, Donald Trump a rămas fără hotelul şi cazionul din Atlantic City. Imagini de la prăbuşirea turnului VIDEO

George Tibbitt – oficial al primăriei, anunța acum 3 luni o ”apocalipsă” a cazinourilor din Atlantic City. Miercuri a fost aprobată demolarea Trump Plaza Hotel și a cazinourilor aferente. O mare parte a cazinourilor și-au închis porțile încă din 2014 și de atunci și-au așteptat soarta, iar pandemia le-a îngropat practic total pe cele care mai sperau într-o revenire.

De subliniat însă că, începând cu ianuarie 2016, miliardarul Carl Icahn a preluat acțiunile de la Trump Entertainment Resorts. Acesta a gândit alte planuri cu respectivele terenuri și astfel a ajuns la acţiunea de a demola Plaza Hotel.

Citeşte şi PANDEMIE CORONAVIRUS. O mare companie aeriană anunţă că suspendă 36.000 de locuri de muncă

Trump Plaza a fost deschis în anul 1984, un proiect dezvoltat de Donald Trump. La început au fost probleme mari pentru acest complex, care nu a avut încasări importante, după cum scrie cazino365.ro. În 1990, excentricul miliardar a decis să mai deschida un cazino – Trump Taj Mahal. În anul 1993, acesta a investit 42 de milioane de dolari pentru extinderea Trump Plaza, în încercarea de a mări încasările. Totuși, deși a devenit un simbol local, acest complex nu și-a atins niciodată apogeul.

Compania lui Donald Trump a înregistrat pierderi de aproximativ 1 miliard de dolari sub conducerea sa. Au fost așadar 13 ani în care fostul președinte al SUA nu a învățat din greșeli și a continuat să piardă bani. În anul 2009, pe timpul crizei economice globale – Trump a decis să nu își mai asocieze numele cu cazinourile.

Citeşte şi Anamaria Prodan şi-a pierdut casa la cazino: „Mi-a plăcut viața de noapte!”

Imagine de la demolarea Trump Plaza: