Celine Dion, interviu emoţionant despre cea mai dureroasă perioadă din viaţa sa: „Mă simt eliberată”

Doliul s-a încheiat, dar René e încă un capitol sensibil din trecutul ei. Totuși, la jumătate de an de când a rămas văduvă, artista canadiană a dat pagina şi s-a reinventat total, semn că e gata să-și trăiască viața.

RomaniaTV.net
06 sept. 2016, 10:16
Celine Dion, interviu emoţionant despre cea mai dureroasă perioadă din viaţa sa: „Mă simt eliberată”

Vreme de trei ani v-am împărtășit drama lui Céline Dion (48) și a soțului ei, René Angelil, cel mai solid cuplu de la Hollywood, dar și cel mai încercat de vicisitudinile vieții.

Citeşte şi  Secrete din mariajul lui Celine Dion

Căci, deși luminile rampei îi făceau să pară de neatins, în culise Céline și René aveau mereu de surmontat obstacole ce le puneau la grea încercare iubirea: de la diferența de 26 de ani dintre ei și opoziția mamei canadiencei de a-i lăsa să se căsătorească, până la strădaniile ei de a aduce pe lume copii și lupta lui crâncenă cu cancerul.

Iar, la capătul acestor 34 de ani de iubire necondiționată, dintre care 21 cu verigheta pe inelar, în ianuarie o vedeam pe Céline slabă și transfigurată, ca o umbră, stând împietrită la căpătâiul Pygmalionului ei. Un tablou trist, transformat la rândul lui într-un spectacol grandios, pus în scenă la Montréal, chiar în capela în care cei doi și-au jurat iubire veșnică în urmă cu 21 de ani și jumătate.

Vezi pe okmagazine.ro continuarea acestui articol