Centru de vaccinare la Biserica Neagră din Braşov. Ce beneficii vor avea cei care vor merge să se imunizeze în lăcaşul de cult

Un centru de vaccinare va fi amenajat luni, 21 iunie, în Biserica Neagră din Brașov. Este primul lăcaş de cult din România care organizează la interior un centru de vaccinare mobil.

17 iun. 2021, 16:42
Centru de vaccinare la Biserica Neagră din Braşov. Ce beneficii vor avea cei care vor merge să se imunizeze în lăcaşul de cult

Centru de vaccinare la Biserica Neagră din Braşov. Campania de vaccinare organizată la Biserica Neagră va fi „asezonată” cu muzică de orgă. Cel de al nouălea eveniment din cadrul campaniei „Liber la vaccinare, liber la viață!“ se va desfăşura luni, 21 iunie, între orele 10:00 și 19:00, potrivit unui comunicat al Primăriei Brașov.

Centrul de vaccinare va fi amenajat aici în altarul Bisericii Negre și, important este de știut că cei care vin să se vaccineze pot vizita luni Biserica Neagră și pot asista pe parcursul întregii zile la concerte de orgă”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Citeste si Centru de vaccinare COVID-19, deschis în Gara de Nord. Ministrul Drulă, îndemn în versuri pentru imunizare. „Hai cu mic, cu mare, În gară, la vaccinare”

Centru de vaccinare la Biserica Neagră din Braşov. Doritorii pot vizita gratuit lăcaşul de cult

Cei care aleg să se vaccineze aici vor putea vizita gratuit Biserica Neagră, iar cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania Brașov, vor oferi un maraton al muzicii de orgă.

Comunitatea Bisericii Negre susține orice măsură care duce la prelungirea vieții. Suntem alături de cadrele medicale și de autorități pentru eforturile comune de a combate virusul. Invităm, cu mult drag, pe toți brașovenii să participe la acest maraton de vaccinare în Biserica Neagră. O să se bucure de o ambianță deosebită și de cântec de orgă pe tot parcursul maratonului”, a precizat Frank – Thomas Ziegler, șef birou Biserica Neagră.

Doritorii se pot vaccina fără programare şi îşi pot alege vaccinul cu care să se imunizeze, dintre Pfizer și Johnson&Johnson.

Citeste si Centru de vaccinare la Castelul Bran. Presa străină: „Dracula nu mai mușcă, înțeapă!”