Centru de vaccinare PERMANENT în Piaţa Obor. „Oferta” de mici gratis pentru cei care se vaccinează anti COVID continuă

Autorităţile au decis să deschidă în Piaţa Obor un centru permanent de vaccinare, după succesul pe care l-a avut centrul mobil unde 1.400 de oameni au fost imunizaţi împotriva COVID-19. Vaccinurile folosite sunt Johnson&Johnson și Pfizer, iar oferta cu mici gratis după vaccinare a fost prelungită.

18 iun. 2021, 10:18
Centru de vaccinare PERMANENT în Piaţa Obor. „Oferta” de mici gratis pentru cei care se vaccinează anti COVID continuă

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat deschiderea unui centru de vaccinare permanent în Piaţa Obor, după ce oamenii au fost încurajaţi să se vaccineze, prin faptul că le sunt oferiţi mici gratis.

„Având în vedere cererea mare, schimbăm planul și revenim mai devreme la Obor. Mâine (vineri- n.r.) deschidem aici un centru de vaccinare fix, care va rămâne cât aveți nevoie. Doritori să fie, că doze avem destule.

Cu ajutorul lui Dan Barna, căruia îi mulțumesc, guvernul a dat o hotărâre prin care un centru din rezerva națională a fost distribuit la noi. Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie și avem terasa cu mici aproape.

Așadar, începând de mâine (vineri- n.r.), vă așteptăm pe toți cei care vă doriți să vă vaccinați în cea mai mare piață din țară, piața Obor. Simplu și rapid, într-un mediu autentic românesc, unde oricum aveați drum dacă apreciați produsele variate și proaspete”, a scris primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, pe Facebook.

Citeşte şi: Reportaj. Mici, vaccin și muzică de petrecere la centrul de vaccinare din Piața Obor. „Ceea ce consider eu că e bine, fac din conștiință, nu pentru mici” VIDEO EXCLUSIV

Potrivit primarului Sectorului 2, micii oferiţi sunt contribuţia integrală şi voluntară a Terasei Obor. Radu Mihaiu a precizat, vineri, că în Piaţa Obor vin oameni din toate sectoarele şi din jurul Capitalei şi a subliniat că doar prin vaccinare se poate reveni la viaţa de dinainte de pandemia de COVID-19.

Edilul a menţionat că 50.000 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în centrele deschise de Primăria Sectorului 2. El a spus că nu intenţionează să mai amenajeze alte centre, ci urmăreşte cum funcţionează acestea, eventual să se relocheze fluxul persoanelor.

Viceprimarul Sectorului 2 Alexandra Chirilă a precizat că Terasa de la Obor oferă pentru fiecare persoană care se vaccinează vinerea, sâmbăta şi duminica aceasta în centru primeşte un voucher care este valabil până pe 15 iunie pentru o porţie de mici, pâine şi apă plată.

Programul centrului este vinerea şi sâmbăta aceasta, între orele, 8,00 – 20,00 iar duminica – între orele 8,00 – 18,00.

Citeşte şi: Mici gratis pentru cei care se vaccinează împotriva COVID-19. Campanie de vaccinare inedită în Piaţa Obor