Instituţia care oferă salarii uriaşe pentru România, începând de la 3.000 de euro. Ce trebuie să faci

România a fost desemnată gazda unei agenţii europeane, Centrul de Securitate Cibernetică. Sediul instituţiei se va afla în cadrul Universităţii Politehnice, de aici urmând să fie gestionate fondurile şi investiţiile în acest domeniu. Astfel, vor fi create noi locuri de muncă pentru români, cu salarii uriaşe.

10 mai 2023, 17:26
Instituţia care oferă salarii uriaşe pentru România, începând de la 3.000 de euro. Ce trebuie să faci

România va găzdui Centrul de Securitate Cibernetică, o agenţie europeană de top. Salariile oferite sunt unele uriaşe pentru România.

Din momentul în care  Rusia a invadat Ucraina, numărul atacurilor cibernetice a crescut la nivel internațional. Zilnic sunt compromise în medie 30.000 de site-uri, iar un nou atac cibernetic are loc la fiecare 39 de secunde.

Citeşte şi Asigurarea obligatorie a locuințelor mai scumpă, despăgubirile rămân la fel. Klaus Iohannis a trimis legea la Monitorul Oficial

„Comisia a propus crearea unei reţele de centre operaţionale, care ar putea crea un scut cibernetic. Acesta ar putea să monitorizeze în continuu mediul, să scaneze semnalele slabe, să fim siguri că suntem pregătiţi”, declară Roberto Viola, directorul general DG Connect din cadrul Comisiei Europene, citat de Gândul.

Salariul în această instituţie pornește de la 3.000 de euro, pentru juniori, și poate ajunge până la 10 000 de euro pentru cei cu experiență.

Specialiștii în securitate cibernetică vor fi formați chiar la Universitatea Politehnică.

Citeşte şi Anunţ important pentru românii care au cel puţin un euro pe Revolut

„Strategiile europene, alocările financiare importante vor fi dirijate din acest sediu”, a declarat Mihnea Costoiu, rector Politehnica

Pentru perioada 2021 – 2027, UE a alocat statelor membre peste 50 de miliarde de euro, pentru securitate cibernetică.