Centrul de transfuzii de la I.C. Fundeni, redeschis după 7 ani

Centrul de Transfuzii din cadrul Institutului Clinic Fundeni a fost redeschis joi, după o perioadă de şapte ani, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, cu prilejul împlinirii a 55 de ani de funcţionare a instituţiei medicale.

02 oct. 2014, 12:19
Centrul de transfuzii de la I.C. Fundeni, redeschis după 7 ani

Ministrul a salutat redeschiderea după o pauză de şapte ani a centrului pe care îl consideră o necesitate în cadrul unei instituţii de nivelul Institutului Clinic Fundeni.

„Astăzi avem plăcuta misiune de a inaugura mai multe departamente în cadrul institutului. Redeschiderea punctului de transfuzii este un lucru foarte bun. Noi îl anunţam acum o lună ca proiect. Mă bucur că a durat mai puţin de o lună punerea în aplicare a acestui proiect. Mă bucur că după şapte ani de zile îl putem redeschide, mai ales că nevoia de sânge şi a produselor de sânge la Fundeni este într-adevăr foarte mare”, a declarat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Reprezentantul MS a salutat şi inaugurarea unui compartiment care face parte din Secţia de gastroenterologie destinat bolnavilor cu afecţiuni oncologice.

„Bolnavii cu afecţiuni oncologice din cadrul Secţiei de gastroenterologie vor beneficia de un compartiment, un lucru extraordinar de bun. Mă bucur că reuşim să facem acest lucru posibil şi mă bucur că sunt astăzi alături de dumneavoastră”, a afirmat Bănicioiu.

Citeşte şi Programul de FERTILIZARE IN VITRO, reluat de anul viitor. Două MATERNITĂŢI NOI, deschise în octombrie