Adio, străzi pline de gropi în inima Capitalei! Centrul Vechi intră în reparaţii până la jumătatea lunii iunie

Centrul Vechi va reveni la viaţă până la jumătatea lunii iunie. Străzile principale intră în reparaţii începând de astăzi, a anunţat viceprimarul Stelian Bujduveanu.

16 mai 2022, 12:11
Adio, străzi pline de gropi în inima Capitalei! Centrul Vechi intră în reparaţii până la jumătatea lunii iunie

Gropile imense din Centrul Vechi, de care se plâng tot mai mulţi bucureşteni şi turişti, vor deveni istorie. Viceprimarul Stelian Bujduveanu a precizat că de astăzi şi până la jumătatea lunii iunie se va lucra zilnic pe străzile principale din Centrul Vechi, Lipscani, Franceză, Filitti, Poștei, Stavropoleos, Covaci, Șelari, Căldărari și Șepcari.

Bujduveanu a promis că va fi prezent zilnic pe teren să se asigure că totul merge conform planului.

„Am început treaba în Centrul Istoric!  Așa cum am promis, începând de azi și până la jumătatea lunii iunie reparăm străzile și aleile din Centrul Istoric.

Se lucrează zilnic, cu materiale de calitate și finisaje superioare pe străzile Lipscani, Franceză, Filitti, Poștei, Stavropoleos, Covaci, Șelari, Căldărari și Șepcari. Tot zilnic voi fi în teren să mă asigur că este respectat graficul de lucrări și calitatea execuției.

Pentru a preveni degradarea străzilor vom fi mai fermi în aplicarea legii și a regulilor în perimetrul Centrului Istoric.

  • Fără trafic auto de tonaj mare pe străzi
  • Fără mizerie pe străzi
  • Fără trotuare ocupate abuziv de terase, ci doar în limitele autorizațiilor
  • Reguli stricte pentru orele de aprovizionare

Redăm străzile din Centrul Istoric pentru promenadă. Aplicăm cu fermitate legea, pentru a preveni degradarea străzilor. Începând de azi!”, a scris Stelian Bujduveanu pe Facebook.

Citeşte şi Problemele se țin lanț de centrul Capitalei! După gunoaie și șobolani, bucureștenii se confruntă cu o nouă situație: străzi și trotoare distruse sau pline de gropi