Cenuşăreasa este poloneză. Cum a ajuns o femeie de serviciu un apreciat fotomodel

Aleksandra Naranowicz, o emigranta din Polonia, in varsta de 27 de ani, a ajuns in scurt timp, dintr-o femeie angajata la curatenie, un apreciat model in Marea Britanie.

16 iun. 2014, 09:28

Detinatoare a unui master in Pedagogie in tara natala, Aleksandra a lucrat la inceput in curatenie, la o firma de profil din Bristol, scrie enational.ro. Norocul i-a suras intr-o zi, cand un client a recomandat-o unei agentii de modeling: „Cu calitatile tale fizice, ar trebui sa fii pe catwalk, nu cu mopul in mana!”, i-a spus barbatul, care nu era printul din poveste.

Citeşte şi Cum arată femeia care NU VREA să facă sex niciodată

In schimb, ea era o Cenusareasa moderna. Poloneza a participat la un casting la o agentie internationala de modele, care a angajat-o pe loc. Astazi, Aleksandra Naranowicz castiga 2.000 de lire pe eveniment, dublu fata de cat primea, intr-o luna, la job-ul ei in curatenie. Aleksandra nu e singurul model din lume al carui destin a fost schimbat.

Citeşte şi A fost GĂSITĂ. Uite cum arată femeia care a făcut sex în public, în centrul Bucureştiului FOTO

Cateva exemple: Kate Moss a lucrat la Aeroportul JFK din New York, Lara Stone – la metroul din Paris, Gisele Bundchen – intr-un mall brazilian, Candice Swanepoel – la un talcioc din Durban, Africa de Sud, Marisa Miller – intr-o cafenea din San Francisco, iar Madalina Ghenea – la un gherghef.