Cenuşăreasa modernă: Prinţul Harry ar avea o relaţie cu o chelneriţă din California VIDEO

Prinţul Harry se întâlneşte cu o chelneriţă americană, de când a venit în statul american California, unde participă la antrenamente militare.

RomaniaTV.net
23 oct. 2011, 12:39
Cenuşăreasa modernă: Prinţul Harry ar avea o relaţie cu o chelneriţă din California VIDEO

Fratele prinţului William, în vârstă de 26 de ani, ar avea o legătură amoroasă cu Jessica Donaldson, pe care a întâlnit-o în San Diego, California, unde participă la antrenamente militare, scrie Mediafax.

Prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a întâlnit-o pe tânăra de 27 de ani la o petrecere organizată într-un club de noapte din incinta unui hotel, unde Jessica este chelneriţă. Tânăra, care are o floare mare tatuată pe partea dreaptă a corpului, este descrisă ca fiind „puţin sălbatică”.

De când s-au cunoscut, cei doi au fost la două întâlniri, au făcut schimb de mesaje şi s-au sărutat, spun zvonurile.

Jessica Donaldson a informat, însă, zvonurile, precizând că nu are nicio relaţie cu Prinţul Harry. „Este un adevărat Făt-Frumos. Un adevărat gentleman englez (…) Nu mă culc cu Prinţul Harry şi nu a încercat nimic cu mine. M-au supărat toate zvonurile astea. Nu este decât un tip obişnuit care a ieşit să bea bere cu prietenii”, a spus tânără.