Cerbul de Aur. Actorul italian Gabriel Garko, gazda concursului de interpretare şi a galei

Actorul italian Gabriel Garko, care a jucat în numeroase seriale TV, dar şi în filme precum „Callas Forever” (2002, r. Franco Zeffirelli), va prezenta serile de concurs şi gala Festivalului Cerbul de Aur, eveniment organizat de Televiziunea Română.

02 aug. 2018, 15:02
Cerbul de Aur. Actorul italian Gabriel Garko, gazda concursului de interpretare şi a galei

Garko, care a debutat în actorie în 1995, va urca pe scena festivalului Cerbul de Aur pe 30 şi 31 august şi în seara de gală, pe 1 septembrie.

Cea de-a 18-a ediţie a festivalului Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Aici vor avea loc concursul de interpretare şi recitaluri susţinute de artişti români şi străini.

Între cei care vor cânta pe scena festivalului se numără James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Edvin Marton şi Eleni Foureira, Delia, Andra, Horia Brenciu, Loredana şi Carla’s Dreams.

Secţiunea concurs va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre celelalte şapte premii.

Pentru cele cinci zile ale festivalului, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete şi abonamente, cu preţuri pornind de la 50 de lei. Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim.ro. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.