Cercei pentru faţa pătrată

Natura nu a înzestrat toate femeile cu un chip perfect oval, căruia să i se potrivească orice tip de cercei, iar cele care o au pătrată întâmpină ceva mai multe dificultăţi în a-şi găsi accesoriile potrivite formei feţei lor.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 07:46
Cercei pentru faţa pătrată

Însă design-ul în domeniul accesoriilor a evoluat într-atât încât există bijuterii adecvate oricărei forme şi, implicit, oricărei femei.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ştiţi atunci când alegeţi orice fel de accesorii şi nu aveţi proporţii perfecte este că TREBUIE SĂ COMPENSAŢI.

Aşadar, dacă aveţi forma feţei pătrată, chipul vostru are nevoie de alungire. Din acest motiv, cerceii care atârnă sunt perfecţi pentru voi! Ba mai mult de atât, puteţi să vă aventuraţi să purtaţi cerceii de mari dimensiuni.

Cerceii alungiţi, cu mai multe unghiuri, în formă de piramidă, de triunghi şi de lacrimă încadrează perfect un chip puţin sau mai mult pătrăţos. Evitaţi însă accesoriile pătrate pentru urechi căci vă vor accentua mandibula, iar acesta este ultimul lucru pe care vi-l doriţi.

Folosiţi-vă şi de coafură pentru a masca unghiurile colţuroase ale feţei. Nu alegeţi tunsori scurte, ci mai degrabă medii sau lungi. Secretul în ascunderea imperfecţiunilor din zona mandibulei constă în a vă lăsa aşa-numitele gheruţe făcute din tunderea în scări a părului până sub nivelul bărbiei.

Vezi modele de cercei pe lyla.ro