Cerere ACL: Legea amnistiei şi anularea taxei pe combustibil şi pe stâlp, pe ordinea de zi a Camerei

Alianţa Creştin Liberală (ACL) solicită punerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor cât mai rapid a legii amnistiei şi graţierii, cât şi a proiectului privind anularea accizei de 7 eurocenţi pe combustibil şi a taxei pe stâlp, a anunţat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga.

01 sept. 2014, 10:28
Cerere ACL: Legea amnistiei şi anularea taxei pe combustibil şi pe stâlp, pe ordinea de zi a Camerei

‘Suntem îngrijoraţi de modul în care acţionează PSD şi aliaţii lui. Noi vom cere după alegerea noului Birou al Camerei punerea pe ordinea de zi cât mai rapid a legii graţierii şi amnistiei pentru că ne putem aştepta ca dl Ponta să se gândească să suspende pentru vreo două ore şi Codul penal ca să-şi rezolve problemele pe care le are cu principalii lui susţinători. Apoi vom reveni şi vom insista ca pe ordinea de zi să fie pus din nou proiectul de lege prin care cerem anularea taxei de 7 eurocenţi pe combustibil şi a taxei pe stâlp’, a declarat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele PNL, Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

La rândul său, liderul PNL a precizat că parlamentarii ACL au ca priorităţi legislative votul prin corespondenţă, prima intabulare suportată din resurse publice şi votul la vedere pentru ridicarea imunităţii parlamentarilor.

CITEŞTE ŞI ACL va iniţia o MOŢIUNE DE CENZURĂ pe tema fraudării alegerilor prezidenţiale