Cerere în căsătorie ca-n filme. Un tânăr din Deva i-a oferit inelul iubitei după ce a coborât din ambulanță

Un tânăr din Deva și-a cerut în căsătorie iubita într-o manieră extrem de inedită. Acesta a coborât dintr-o ambulanță și i-a oferit inelul de logodnă, spre șocul viitoarei mirese.

11 ian. 2022, 12:28

Un tânăr din Deva a făcut o cerere în căsătorie ca-n filme, după ce și-a anunțat mai întâi gestul cu ajutorul sirenelor unei ambulanțe.

Bărbatul și-a surprins iubita cu un gest la care ea nu s-ar fi așteptat niciodată. Tânărul s-a urcat într-o ambulanță și a descins din autovehiculul de urgență, chiar în fața viitoarei sale soții, pentru a-i face o cerere în căsătorie de vis. Cei doi urmează să aducă pe lume o fetiță, femeia fiind deja însărcinată.

Cererea în căsătorie care a făcut-o pe o tânără să țipe. Nu s-a așteptat nicio secundă la așa ceva! Iată ideea inedită devenită virală pe internet VIDEO

Pentru orchestrarea acestei regii, iubitul tinerei a apelat la prietenele care l-au ajutat ca totul să se întâmple chiar de ziua ei de naștere. În timp ce tânăra se afla într-o parcare, iubitul ei a coborât dintr-o ambulanță ale cărei sirene erau pornite, cu un buchet de flori. De îndată ce i-a fost adresată marea întrebare, tânăra a spus DA cu mari emoții.

„Dar nu mă aşteptam nici măcar o secundă. Nu-mi vine să cred. Mai ales că avem şi o fetiţă, care urmează să vină pe lume. E tot ce mi-am dorit. Nu-i mai pot cere nimic lui Dumnezeu”, a declarat Mădălina Dulgheriu.

„Sunt foarte mândru că am reuşit să-i duc visul la bun sfârşit. Ştiam că îşi doreşte foarte mult. Tot timpul şi-a dorit. Îmi spunea, uite, ce frumos.”, a declarat viitorul mire, Alexandru Savu.

Nu numai prietenele viitorei mămici au fost complice la întregul plan, ci și paramedicii echipajului, cărora Alexandru le-a cerut ajutorul.

„Viitorul mire ne-a solicitat să-l ajutăm, ca să-i împlinească un vis viitoarei soţii. Este frumos să fii cerută în căsătorie sub asemenea formă” a spus unul dintre paramedici, relatează spynews.ro.

Cerere în căsătorie inedită! Un pompier şi-a surprins iubita la 35 de metri înălţime

Pompierul şi-a dorit o cerere în căsătorie la înălţime, aşa că s-a urcat alături de iubita lui în nacela autoscării cu care se intervine la incendii, la 35 de metri distanţă de sol.

Cerere inedită în căsătorie la ISU Timiș! Cum a reușit un pompier să își emoționeze iubita până la lacrimi

Sergentul major din cadrul ISU Hunedoara Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, ridicată la 35 de metri înălţime. „Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după 7 ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ, a transmis ISU Hunedoara.

După ce a primit răspunsul tremurat al tinerei, pompierul a scos şi un buchet mare de trandafiri din ghiozdan. Momentul plin de emoţie şi bucurie a fost surprins video de o dronă.