Cerere inedită în căsătorie la ISU Timiș! Cum a reușit un pompier să își emoționeze iubita până la lacrimi

Un pompier din cadrul ISU Timiș și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod spectaculos, totul cu ajutorul colegilor. Tânăra a fost luată prin surprinde, însă a spus ”DA” din toată inima.

26 mart. 2021, 09:42
Cerere inedită în căsătorie la ISU Timiș! Cum a reușit un pompier să își emoționeze iubita până la lacrimi

Cerere inedită în căsătorie la ISU Timiș! Tânăra este paramedic în cadrul ISU Timiș, iar el este pompier în aceeași unitate din Timișoara. Luată prin surprindere, tânăra nu a putut să spună decât ”DA”. Pompierul a scris din furtunuri expresia ”Vrei să fii soția mea?” pe acoperișul unei clădiri din cadrul unității.

Tânărul a pregătit momentul cu ajutorul colegilor. Imaginile din timpul, dar și după cererea în căsătorie sunt emoționante. Tânăra paramedic a izbucnit în plâns în momentul în care a observat ce surpriză i-a fost pregătită.

Citește și: Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani! A ajuns la kilogramele pe care le avea în adolescență: ”Am avut obsesia cântarului”

Cerere inedită în căsătorie la ISU Timiș!

”Iubire, emoții, pasiune – sunt ingredientele unei povești unice și de neuitat pentru doi dintre colegii noștri, pentru care data de 24 martie 2021 va reprezenta, cu siguranță, una dintre cele mai de preț amintiri. „Vrei să fii soția mea?” – au fost cuvintele scrise astăzi din accesorii și echipamente specifice și rostite cu multă emoție de colegul nostru la finalul ședinței de pregătire, pe clădirea subunității din Timișoara, unde își desfășoară activitatea atât el, cât și iubita sa.

Cu ajutorul colegilor, tânărul ofițer a reuşit să pregătească totul ca la carte, pentru a-și cere iubita în căsătorie, într-o manieră inedită și neaşteptată. Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Suprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima. Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră. Le dorim să trăiască dragostea veșnică, iar iubirea lor să fie un exemplu de loialitate și dăruire!” , este mesajul postat de ISU Timiș pe Facebook.

Citește și: Cornelia Catanga a murit la 63 de ani din cauza COVID


loading...
Partenerii noștri