Cerere scandaloasă de la Ministerul Sănătății, către medicul de familie al Dianei Șoșoacă: Cere toate analizele pe care le-am făcut și istoricul meu medical!

Diana Șoșoacă vine cu o dezvăluire-bombă, marți seară. Senatorul AUR susține că Ministerul Sănătății i-a solicitat medicului său de familie tot istoricul medical și analizele pe care le-a făcut aceasta vreodată.

19 ian. 2021, 21:27
Cerere scandaloasă de la Ministerul Sănătății, către medicul de familie al Dianei Șoșoacă: Cere toate analizele pe care le-am făcut și istoricul meu medical!
Sursa foto: Mediafax FOTO

Cerere scandaloasă de la Ministerul Sănătății, către medicul de familie al Dianei Șoșoacă. Anunțul a fost făcut în exclusivitate, pentru România TV.

Cerere scandaloasă de la Ministerul Sănătății, către medicul de familie al Dianei Șoșoacă. Anunțul făcut de senatorul AUR

”Pe mine m-au deranjat foarte multe, de la termoscanare, până la triaj, am solicitat răspuns de la ministerul Justiției. Se blocau când invocam lista postului. Mi s-a spus că nu există așa ceva în fișa postului. Le-am spus să facă o plângere penală împotriva jandarmului sau a polițistului, am observat că românul iese afară doar când nu li se dă bani în plus.

Domnul Vela voia să mă cunoască. Mi-a cerut prietenia în Parlament, nu pe Facebook. Am depășit amenzi de peste 200.000 de lei în toată țara. Am luat amendă că n-am purtat mască, că am făcut campanie electorală. Pot face plângere împotriva Parlamentului că s-a făcut publică fișa medicală.

Mai e o problemă, acum câteva zile, s-a emis o adresă către medicul meu de familie, în care ce credeți că cere ministerul Sănătății? Tot istoricul medical, toate analizele pe care le-am făcut în viața mea” a spus Diana Șoșoacă, în exclusivitate pentru România TV.

De altfel, Comisia pentru validare a Senatului solicitase cu ceva timp în urmă Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB) să verifice şi să răspundă cu privire la adeverinţa medicală a Dianei Şoşoacă prin care este exceptată de la purtarea măştii.

″Întrucât doamna Iovanovici – Şoşoacă Diana urmează să îşi desfăşoare activitatea ca senator ales în cadrul Comisiei pentru validare a Senatului din data de 21.12.2020, precum şi ulterior în cadrul comisiilor şi plenului Senatului care îşi desfăşoară activităţile inclusiv în spaţii publice închise, vă rugăm de a verifica îndeplinirea condiţiilor legale prevăzute de Ordinul nr. 874/81/2020 şi de a ne comunica dacă bolile medicale ataşate în adeverinţa medicală ataşată fac parte din categoria bolilor care afectează capacitatea de oxigenare, adeverinţa medicală ataşată a fost emisă cu respectarea competenţei legale stabilite prin Ordinul nr.874/81/2020 şi dacă titularul adeverinţei medicale ataşate este exceptat de la purtarea măştilor de protecţie în spaţiile publice închise.Vă rugăm să transmiteţi răspunsul dumneavoastră cu celeritate azi, 21.12.2020, în atenţia Comisiei de validare a Senatului”, precizează Comisia de validare a Senatului în adresa trimisă DSPMB.

Citește și: Diana Şoşoacă spune că niciun membru al familiei sale nu se va vaccina împotriva coronavirusului. „E experimental, va fi valabil abia din 2023”