Cererea trimisă de un elev învăţătoarei sale a devenit virală. Argumentul copilului a lăsat-o fără cuvinte pe femeie

Cererea scrisă de un elev de școală primară către învățătoarea sa a devenit virală. Copilul a solicitat să nu mai primească teme vinerea iar argumentul a lăsat-o fără cuvinte pe învăţătoare. 

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 13:01
Cererea trimisă de un elev învăţătoarei sale a devenit virală. Argumentul copilului a lăsat-o fără cuvinte pe femeie

Ştefan Saman i-a scris învăţătoarei sale să nu le dea teme pentru acasa in ziua de vineri, acest lucru fiind „benefic pentru fericirea copilului”.

„Doamna Invatatoare, Subsemnatul Stefan Saman, va rog, in calitate de elev al dumneavoastra, sa nu ne dati vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este mesajul transmis de Stefan invatatoarei.

Invatatoarea a fost lăsată fără cuvinte de argumentul elevului şi a decis să-i aprobe cererea, cel puţin vinerea aceasta.

„Se aproba! Motivarea este FOARTE TARE!”, a raspuns doamna invatatoare la cererea lui Stefan.

Cererea elevului şi răspunsul învăţătoarei au fost publicate pe Facebook, devenind virale. 

„No, ce sa fac acum? La o asa motivare… Cel putin pentru vinerea asta….. m-a blocat. Dar eu incurajez sa isi spuna opinia!”, a scris invatatoarea in descrierea imaginii.

Internautii au lasat si numeroase comentarii:

„Felicitari, bravoooo pentru ca ati reactionat frumos!!”

„Atentie: copilul a scris „vinerea”. Deci orice vineri. Iar cererea a fost aprobata, deci de acum incolo nu veti putea da teme vinerea!”

„Se pare ca a stiut ce inseamna P.S. (post scriptum)… Dna cadru didactic aveti copiii (nostri) pe care ii veti face oameni.”, sunt doar cateva dintre comentarii.