Certuri în familia regală spaniolă. Regele a fost certat de consoartă la un eveniment public

Aflat la un eveniment în Barcelona, regele Juan Carlos a fost certat de regina Sofia pentru o chestiune de protocol. Suveranul i-a cerut consoartei să-l lase să vorbească un minut.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 09:46
Certuri în familia regală spaniolă. Regele a fost certat de consoartă la un eveniment public

Chiar dacă eşti rege, tot nu scapi de gura soţiei. Juan Carlos a avut ocazia să afle chiar pe pielea lui ce înseamnă acest lucru.

În timp ce ţinea un discurs în cadrul unui eveniment în Barcelona, Juan Carlos a fost întrerupt de soţia lui, regina  Sofia.  Ea a vrut să-i atragă atenţia că înaintea discursului său ar fi trebuit să cânte o formaţie.

Puţin iritat de intervenţia soţiei sale, regele i-a cerut să-l lase un minut să vorbească. Atmosfera a fost destinsă imediat de suveranul spaniol, care a explicat pasiunea reginei pentru muzică şi a lui pentru discurs.

 

Episodul ciondănelii regale a decurs cam aşa: „Vreau să îi felicit pe toţi, pentru că avem tineri care…”, şi-a început discursul suveranul spaniol. Regina Sofia l-a întrerupt pentru a-i spune ceva. El s-a scuzat faţă de public pentru a-i da ei ascultare. „Ce vrei?”, a întrebat-o suveranul. Cu voce scăzută, regina i-a spus că, mai întâi, trebuia să cânte o formaţie şi apoi …” Juan Carlos nu a mai avut răbdare să o asculte şi a repezit-o :”Ştiu, dar lasă-mă să vorbesc un minut! …

Apoi s-a întors către auditoriu, adresându-i-se pe un ton glumeţ: „Se vede că ei îi place muzica, iar mie îmi place să vorbesc puţin”…

Vezi înregistrarea video pe http://www.elmundo.es/elmundo/2012/03/14/espana/1331742728.html