BĂTAIE între medici la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova

Un nou scandal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Mai mulţi medici s-au certat şi s-au bătut chiar în secţia de urologie. Unul dintre protagonişti este doctorul Mugur Riza, cel care a fost concediat anul trecut pentru abateri disciplinare şi repus în funcţie după ce a câştigat acest drept în instanţă. Scandalul dintre medici a fost aplanat de poliţişti, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
29 mai 2019, 06:01
BĂTAIE între medici la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova

Unul dintre medicii de la Spitalul Judeţean Craiova îl acuză pe doctorul Mugur Riza că l-a lovit cu pumnul. Rudele unui pacient care se afla pe masa de operație au auzit țipetele si înjurăturile dintre medici.

Medicul acuzat de bătaie susţine, însă, că el a fost provocat de ceilalți colegi. Conducerea spitalului a mai înregistrat o plângere împotriva medicului Riza şi condamnă atitudinea acestuia.

„Există o procedură disciplinară referitoare la multiplele sesizări făcute de colectiv. Conducerea spitalului nu tolerează un astfel de comportament care nu are nimic de-a face cu elita profesională”, a declarat unul dintre medicii spitalului. 

În acest caz a fost deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe. De asemenea, oamenii legii au aplicat şi o sancţiune contravenţională pentru injurii. 

Doctorul Mugur Riza a fost concediat anul trecut pentru abateri disciplinare. Acesta a atacat în instanţă concedierea şi magistraţii i-au dat câştig de cauză la sfârşitul lunii trecute.