Cetăţean turc, prins la Vama Giurgiu cu 10 kg heroină

 Procurorii DIICOT şi poliţiştii de frontieră l-au prins marţi dimineaţă pe Demircan Muharrem, cetăţean turc în vârstă de 35 de ani, în timp ce introducea pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu aproximativ 10 kg de heroină.

10 iun. 2014, 12:07
Cetăţean turc, prins la Vama Giurgiu cu 10 kg heroină

Demircan Muharrem călătorea ca pasager într-un TIR ce tranzita România spre Anglia, venind din Turcia, având ca marfă declarată conform documentelor diverse produse (piese auto, parbrize, textile), se arată într-un comunicat DIICOT.

Citeşte şi CANABIS, crescut pe muzica lui Vivaldi. DIICOT a făcut o captură record de droguri

Cetăţeanul turc avea înfăşurate cu bandă adezivă în jurul corpului 10 pachete de formă dreptunghiulară ce conţineau o substanţă vegetală de culoare maronie, cu o greutate de aproximativ 0,5 kg fiecare. Alte 10 pachete, fiecare cu o greutate de aproximativ 0,5 kg, au fost descoperite sub patul din cabina şoferului, într-o geantă de culoare neagră. Procurorii DIICOT – BT Giurgiu au început urmărirea penală pe numele cetăţeanului turc pentru infracţiunea de introducere în ţară de droguri de mare risc, potrivit Agerpres.

Citeşte şi 75% dintre copiii care încep consumul de droguri înainte de 15 ani devin dependenţi de heroină

Demircan Muharrem, precum şi şoferul TIR-ului, au fost duşi la sediul DIICOT – BT Giurgiu pentru a fi audiaţi în vederea dispunerii măsurilor legale.