Cezar Ouatu s-a împăcat cu iubita lui. Artistul e convins că va avea tripleţi

După ce s-a despărțit, chiar de Dragobete, de Andreea Vilău, soarele a ieșit din nou pe strada lui Cezar Ouatu, care s-a împăcat recent cu iubita lui, iar acum își face planuri de viitor. Artistul speră să devină tată, de tripleți dacă s-ar putea…

04 iun. 2019, 09:11
Cezar Ouatu s-a împăcat cu iubita lui. Artistul e convins că va avea tripleţi

Când tocmai părea să-și fi găsit sufletul-pereche în persoana Andreei Vilău, make-up artist, în vârstă de 31 de ani, iată că Cezar Ouatu s-a despărțit de iubita lui, anul acesta, chiar de Dragobete și a și făcut anunțul pe rețelele de socializare, dar declarația sa despre „drumurile separate deocamdată” a fost portița pe care Cezar a lăsat-o deschisă, scrie viva.ro. Și bine a făcut, pentru că, iată, Cezar și Andreea au decis să-și mai dea o șansă și sunt din nou împreună!

Citeşte şi BOMBĂ în showbiz-ul de la noi: S-AU ÎMPĂCAT, vorbesc despre NUNTĂ şi anunţă că vor să devină PĂRINŢI

„Sunt pregătit mai mult ca niciodată”

Artistul a realizat că, până la urmă, tot ce contează e dragostea și că își dorește ca el și Andreea să depășească împreună toate momentele dificile:

„Eu sunt foarte gelos pentru că este înconjurată de foarte multe domnişoare frumoase, nu… glumesc. Cred că asta ne-a unit şi ne-a legat, fără nicio chestie falsă sau.. şi ea este în zona artei. Eu numesc artă, ceea ce face ea este artă, nu este doar un job de rutină şi ceea ce face ea are o responsabilitate extrem de frumoasă. Să înfrumuseţeze tot ce înseamnă sexul frumos pentru că până acum, ca bărbat, am fost singurul machiat de ea şi cred că faptul că ea mă înţelege, îmi înţelege meseria şi eu la fel.

Nu vreau să pară o chestie poetică, dar chiar mă reoglindesc de multe ori în ea, în sufletul ei… Îmi este foarte bun prieten, complice şi ne înţelegem. Asta e important, să reuşim să depăşim anumite momente şi să iasă la liman ce e mai important, adică dragostea care este importantă’, a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.