Cezar Ouatu: L-aş fi luat pe Cristian Tudor Popescu backing vocal VIDEO

"L-aş fi luat pe Cristian Tudor Popescu backing vocal, dar e prea târziu". Asta a spus Cezar Ouatu, după ce a ascultat piesa cu care va merge la Eurovision, în varianta interpretată de Cristian Tudor Popescu, informează România TV. Contratenorul chiar îl vede pe jurnalist făcând o carieră în muzică şi crede că va avea şanse să câştige dacă va participa la Eurovisionul de anul viitor.

08 mai 2013, 05:44
Cezar Ouatu: L-aş fi luat pe Cristian Tudor Popescu backing vocal VIDEO

Cristian Tudor Popescu a cântat în direct, la un post de radio, un fragment din piesa cu care Cezar Ouatu va reprezenta România la Eurovision. Organizatorii din România ai concursului l-au remarcat imediat.

Ok, ok, după Robert Turcescu îl aşteptăm la preselecţia Eurovision de la anul„, a declarat Dan Manoliu.

Şi Cezar Ouatu a fost surprins de calităţile vocale ale lui Cristian Tudor Popescu. „Are o voce extraordinară, probabil anul viitor va fi un loc pentru el la Eurovision. Cred că se gândeşte acum la o carieră, l-aş vedea„, a spus acesta.

Întrebat dacă ar face un duet cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu, reprezentantul României la Eurovision a precizat că: „Nu, din păcate, am deja backing vocal, că altfel… dar a venit prea târziu„.

Contratenorul a recunoscut că l-a deranjat doar faptul că jurnalistul a făcut comentarii legate de numele lui.

Faptul că invocă cu atâta uşurinţă şi răutate „Ouatu”, şi e atât de previzibil, că şi colegii mei, când aveam 6 ani, spuneau Ouatu care face ouă. Îl invit la un concert de muzică clasică dacă pe partea de pop-opera n-am reuşit să-l conving şi atunci mai discutăm„, a spus Cezar.

Cântăreţul a recunoscut însă că, în ciuda registrului vocal pe care-l stăpâneşte, nu poate interpreta în stilul unic al lui Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi CTP, despre reprezentantul la Eurovision: E un bibiloi sugrumat. Ascultă-l pe jurnalist cum îl imită