Cezar Preda, atac la Mişcarea Populară: Scopul ei nu a fost să arunce cu noroi în PDL, ci să lupte cu USL

Vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a criticat, duminică, Mişcarea Populară afirmând că în Buzău aceasta este ''ca şi inexistentă''. Într-o conferinţă de presă, el a punctat că Mişcarea Populară a fost creată nu pentru a arunca cu noroi în democrat-liberali, ci pentru a aduce ''forţe noi'' şi să se bată cu USL.

17 nov. 2013, 14:44
Cezar Preda, atac la Mişcarea Populară: Scopul ei nu a fost să arunce cu noroi în PDL, ci să lupte cu USL

”La Buzău, Mişcarea Populară este ca şi inexistentă”. Grav este că nu USL-ul este atacat, ci PDL-ul. (…) În privinţa aşa-ziselor plecări din PDL – au plecat opt pensionari şi alţi doi membri -, dar scopul aceste Mişcări nu a a fost să arunce cu noroi în PDL şi să ia membrii PDL, ci să aducă forţe noi, neafiliate şi să se bată cu USL-ul”, a spus Cezar Preda.

El a arătat, referindu-se la plecările din partid, că pleacă organizaţiile ”care nu sunt bine structurate şi nu au istorie politică” şi a susţinut că ”în ansamblu lucrurile sunt sub control, iar atmosfera este bună”.

Preda a spus că actualii lideri locali al PMP ”sunt mai degrabă la remorca propriilor lor neputinţe, oameni care fug de responsabilitate şi, până la urmă, de un anumit parcurs politic”.

Declaraţia lui Cezar Preda vine după ce preşedintele interimar al Partidul Mişcarea Populară, Nicu Cristian, a anunţat la sfâşitul săptămânii trecute plecarea din PDL a circa 100 de membri, între aceştia aflându-se şi conducerea organizaţiei de pensionari şi două organizaţii orăşeneşti.

 

VEZI SI:

Blaga, despre plecarea lui Cristian Preda din PDL: Nu prea îmi dau seama dacă a fost vreodată în partid