Cezar Preda, ATAC la PMP: Cei care au trădat, slugile perfecte nu sunt în PDL, au plecat

Deputatul PDL Cezar Preda le-a cerut duminică democrat-liberalilor să aibă încredere în actuala conducere a partidului, afirmând că cei care au trădat sunt acum în altă parte.

RomaniaTV.net
30 mart. 2014, 11:48
Cezar Preda, ATAC la PMP: Cei care au trădat, slugile perfecte nu sunt în PDL, au plecat

„Hai să avem încredere în ai noştri, cei care am rămas aici. (..) Slugile perfecte nu sunt aici. Oamenii care au trădat au plecat. Oamenii care sunt păcăliţi uşor sunt în altă parte. Noi nu putem pleca, imnul nostru ne spune: ‘apa trece, pietrele rămân”, a afirmat Preda, cu ocazia lansării candidaţilor PDL la alegerile europarlamentare de la Sala Palatului, citat de Agerpres.

Cezar Preda a adăugat că PDL este singurul partid care nu a semnat niciun pact de coabitare, aşa cum au făcut PSD sau PNL.

„PDL este singurul partid care intră în bătălia pentru România şi pentru Europa şi care n-are semnat niciun pact de coabitare. PSD a semnat cu PNL, cu PC, cu UNPR, cu minorităţile, cu tot ce vreţi, inclusiv cu Palatul Cotroceni”, a spus Preda, susţinând că nici Vasile Blaga, nici Cătălin Predoiu, nici Theodor Stolojan nu pot ‘să mintă şi să manipuleze o ţară întreagă cum fac alţii, cum face Ponta, cum face Antonescu şi alţi ‘escu’ din politica românească’.

‘România nu trebuie să fie în blugi sau în iţari.(..) Iar în privinţa costumului pe care domnul Blaga l-a îmbrăcat – costumul de preşedinte – să ştiţi că buldogii nu au murit. Buldogii sunt şi vor apăra Partidul Democrat’, a conchis Cezar Preda.