Cezar Preda, ATAC la Ungureanu: Vorbeşte foarte mult fără finalitate

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, marţi, că Mihai Răzvan Ungureanu "vorbeşte foarte mult fără finalitate", referindu-se la apelul acestuia faţă de forţele de dreapta pentru constitutirea unui bloc al unităţii naţionale.

RomaniaTV.net
26 nov. 2013, 15:04
Cezar Preda, ATAC la Ungureanu: Vorbeşte foarte mult fără finalitate

„Răzvan Ungureanu vorbeşte foarte mult, în rest construcţii, proiecte nu văd. Vorbeşte foarte mult fără finalitate”, a spus Cezar Preda despre Mihai Răzvan Ungureanu, citat de Mediafax.

Preşedintele FC, Mihai-Răzvan Ungureanu, a trimis o invitaţie reprezentanţilor partidelor de centru-dreapta la o dezbatere comună pe tema reunificării dreptei, el propunând constituirea în rândul opoziţiei a unui Bloc al Unităţii Naţionale (BUN).

Într-un comunicat transmis marţi de FC, Mihai-Răzvan Ungureanu declară că a lansat un nou apel către toate formaţiunile de dreapta. „Am trimis o scrisoare preşedinţilor PDL, PMP, PNŢCD, IRL şi PER şi i-am invitat la o discuţie în care să hotărâm dacă mai este sau nu posibilă unitatea de acţiune a forţelor politice de centru-dreapta începând cu luna ianuarie a anului 2014”, menţionează el.

Potrivit sursei citate, preşedintele FC a trimis luni o invitaţie reprezentanţilor partidelor de centru-dreapta, la o dezbatere comună pe tema reunificării dreptei din România.

„Propun ca această întâlnire să aibă loc cât mai curând. Împărtăşesc îngrijorarea mea cu colegii mei din celelalte partide politice de dreapta”, spune Ungureanu.