Cezar Preda candidează pentru CJ Buzău

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, şi-a anunţat, joi, candidatura la Consiliul Judeţean Buzău, spunând că mai are nevoie de girul forurilor superioare ale partidului şi că a decis să intre în cursa electorală şi pe "fondul bâlbâielilor din USL", potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 12:10
Cezar Preda candidează pentru CJ Buzău

Deputatul Cezar Preda a declarat, într-o conferinţă de presă, că, în urma cererilor venite de la membrii Organizaţiei PDL Buzău şi a primarilor din judeţ, a decis să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean.

Preda a adăugat că şi „bâlbâielile” celor din USL l-au determinat să intre în cursa electorală din vară.

„Sunt decis să-mi asum o candidatură la CJ din partea PDL. Vine pe fondul bâlbâielilor din USL, a traseismului practicat de mult timp de unii politicieni buzoieni pentru a-şi atinge interesele personale. Am să anunţ colegiu director al partidului că-mi asum această candidatură, urmând ca acest for să ia decizia finală. Voi face ce îmi cere partidul. Primarii mei mă vor pentru a intra în bătălie. Ei nu admit, ei sunt curtaţi zilnic şi invitaţi cu bani de ceilalţi contracandidaţi. Singura raţiune ca să-i ţină uniţi e să candideze şeful PDL”, a afirmat deputatul Cezar Preda.

De asemenea, liderul democrat-liberal buzoian a mărturisit că în ultimele zile a fost sunat des şi a primit numeroase mesaje pe telefon de la social- democratul Victor Mocanu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, care nu va fi susţinut de USL pentru obţinerea unui nou mandat la alegerile din iunie.

„De vreo două zile mă tot sună domnul Mocanu, dar eu nu răspund pentru că nu ling unde am scuipat. Nu vom primi la noi în partid sau în altă construcţie politică de susţinere niciun traseist politic de la USL. PDL nu va susţine decât un candidat al PDL. Sunt foarte căutat în ultima vreme, primesc telefoane, sms-uri, în speranţa să le rezolvăm noi problemele unora care se văd numai şefi la Buzău. Să mai facă o pauză, să stea liniştiţi acasă, pentru că epoca lor s-a încheiat”, a adăugat Cezar Preda.

În ceea ce priveşte candidatul PDL la funcţia de primar al Buzăului, Cezar Preda a menţionat numele lui Adrian Burducea, însă nimic nu e sigur în privinţa acestei candidaturi, deputatul precizând că decizia finală va fi anunţată până la sfârşitul lunii.