Cezar Preda: Dacă Prigoană pleacă la alt partid, PDL va ieşi pe locul trei sau patru la Bucureşti

Deputatul PDL Cezar Preda spune că Silviu Prigoană trebuie să rămână în interiorul PDL, acesta putând obţine 20% din voturile bucureştenilor. Dacă ar candida din partea altui partid, avertizează Preda, PDL ar ieşi pe locul trei sau patru în cursa electorală pentru Capitală.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 07:41
Cezar Preda: Dacă Prigoană pleacă la alt partid, PDL va ieşi pe locul trei sau patru la Bucureşti

„Dacă Silviu Prigoană nu rămâne în interiorul PDL, candidat sau nu, PDL va ieşi pe locul trei sau patru la alegerile pentru Bucureşti. Dacă Silviu Prigoană va intra în competiţia electorală şi va candida din partea unui alt partid sau a unei alianţe politice, atunci PDL va ieşi pe locul trei sau patru la Bucureşti”, a declarat Cezar Preda pentru Mediafax.

El a mai spus că „un oraş de talia Bucureştiului nu e format numai din intelectuali sau numai din oameni simpli, ci este un amestec”.

„Un oraş de talia Bucureştiului nu e format numai din intelectual sau numai din oameni simpli, el este un amestec. Silviu Prigoană primeşte 20% din voturile bucureştenilor în orice partid s-ar afla şi PDL să-l ţină în PDL!”, a adăugat Cezar Preda.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că „greii partidului” Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră „suficient de intelectual” ca să reprezinte partidul.

„Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul. Ei nu consideră că e corect să fie reprezentaţi de un cetăţean care şi-a făcut notorietate cu pliciul în Can-Can. Am decis că las intelectualii să reprezinte partidul, să fac pârtie, dacă eu nu sunt suficient de intelectual să-i reprezint, dacă notorietatea nu contează”, a explicat Silviu Prigoană.