Cezar Preda: Electoratul PSD nu vrea autostrăzi, vrea pensii. Şi PSD face ce vrea acesta

Electoratul PSD nu vrea autostrăzi, vrea pensii, iar social-democrații vor face ce vrea acesta, ceea ce va crea probleme PNL când va veni la putere, a declarat, miercuri, la Liga Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița, președintele interimar al organizației județene a PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda.

01 mart. 2017, 18:34
Cezar Preda: Electoratul PSD nu vrea autostrăzi, vrea pensii. Şi PSD face ce vrea acesta

Cezar Preda a vorbit despre creșterile de salarii și pensii anunțate de PSD.

”Nu este o noutate pentru PNL că PSD face asemenea lucruri, pentru că electoratul lui nu vrea autostrăzi, vrea pensii! Și face treaba asta! Problema mare a PNL este când va veni la putere, ce facem? De tăiat salarii nu se mai pune problema, de pensii nici atât. Vom avea o țară… Știți că în România sunt drumuri naționale de pământ? Asta este țara pe care a vrut-o PSD-ul și pe care o va avea. Nu ai cum să împaci și capra și varza! E cineva aici care își dorește salariu mai mare sau pensie mai mare? Nu ai voie ca politician să amanetezi viitorul unei țări!”, a spus Cezar Preda, potrivit Agerpres.

Deputatul PNL s-a referit la recentele evenimente din România și la rezultatele acestora.

”Sigur nu vor mai fi ordonanțe date noaptea! Sigur de Justiție nu se va mai lua nimeni, cel puțin câtva timp de acum înainte. Sigur vom avea probleme în semestru doi cu ceea ce privește acoperirea cheltuielilor de salarizare. Ce frumos e să mărești salariile cu 20% și să îi spui primarului: le plătești tu! Păi, e simplu așa”, a spus Cezar Preda.

Miercuri, la Casa Tineretului din Târgoviște, a avut loc Liga Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița. Singurul candidat pentru președinția acestui for a fost primarul din Răcari, Marius Caravețeanu. PNL are, în Dâmbovița, 19 primari și 390 de consilieri județeni și locali.