Cezar Preda o acuză pe Macovei de ipocrizie: Să-şi facă un partid cu Baconschi, Voinescu, Lăzăroiu

Deputatul PDL Cezar Preda o acuză de ipocrizie pe Monica Macovei, într-un interviu, în legătură cu criticile acesteia la adresa PDL. El a declarat că vicepreşedintele formaţiunii nu are decât să-şi facă propriul partid, alături de Sever Voinescu, Cristian Preda şi Teodor Baconschi, acuzându-i pe aceştia că dau sfaturi "de pe blog" fără să se implice cu adevărat în activitatea formaţiunii politice.

RomaniaTV.net
18 oct. 2011, 20:55
Cezar Preda o acuză pe Macovei de ipocrizie: Să-şi facă un partid cu Baconschi, Voinescu, Lăzăroiu

Deputatul PDL Cezar Preda o acuză de ipocrizie pe Monica Macovei, într-un interviu pentru Ziarul Ring, citat de Mediafax, în legătură cu criticile acesteia la adresa PDL, menţionând că vicepreşedintele formaţiunii nu are decât să-şi facă propriul partid, alături de Sever Voinescu, Cristian Preda şi Teodor Baconschi.

„Dacă vrea să facă un partid de dreapta autentic, să-i ia de mână pe cei trei-patru colegi, şi să facă acel partid. Să facă partidul ăsta cu domnul Sever Voinescu, cu domnul Baconschi, cu domnul Cristian Preda. Domne, cine i-a împiedicat? Am înţeles, nu se mai pot uita la noi, nu le plac figurile noastre şi nu numai ale noastre, că noi am ieşit din decor. Păi ce vrea, să-i omoare pe toţi şi să râmână dânşii patru cu 41 de filiale, cu 41 de organizaţii judeţene care au sute de mii de membri? Nu, e clară treaba, că noi nu ne regăsim în profiulul făcut de domniile lor. Să facă un partid nou, cu ce orienatare vor, că va fi ordoliberal, că e pur de dreapta, că îl are pe domnul Valeriu Stoica ideolog, să-l facă, domnule, cine îi opreşte? Şi cu domnul Lăzăroiu, să o ia şi pe Albă ca Zăpada şi să facă un partid modern, domnule, extraordinar, care va fi votat de toată suflarea din România care munceşte, nu de România care nu are bani. (…)”, spune Cezar Preda.

De asemenea, el i-a acuzat pe aceştia că dau sfaturi politice „de pe blog” fără să se implice cu adevărat în activitatea formaţiunii politice.

„De fapt, sunt neputincioşi în ceea ce înseamnă un proiect politic. Un proiect politic nu este o joacă pe blog. Un proiect politic şi un partid care guvernează România nu sunt o joacă, sunt o echipă mare în care apar şi uscături, sunt o echipă care se modelează din mers, care aduce voturi şi capacitează militanţi. Deci, totul este o joacă pe blog. (…)”, a mai spus deputatul PDL.