Cezar Preda, PDL: AMR-ul guvernului USL arată 84 de zile

Cezar Preda, prim-vicepreşedintele PDL, a declarat, cu ocazia depunerii protocolului Alianţei România Dreaptă la Biroul Electoral Central, că ţelul alianţei este revenirea la guvernare.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 10:17
Cezar Preda, PDL: AMR-ul guvernului USL arată 84 de zile

„Vrem să arătam europenilor că noi vrem să fim europeni şi românilor din străinătătate că merită să fim numiţi europeni şi ne vom bate cu USL care a dovedit că nu vrea să fie europeană. Vreau să le transmit co-preşedinţilor USL că AMR (Au Mai Rămas – jargon militar, n.r.) acestui guvern şi carierelor lor politice arată 84 de zile. Domnule Ponta mai aveţi 84 de zile”, a declarat, duminică, Cezar Preda.

El a mai spus că în data de 29 septembrie se va semna protocolul extins al Alianţei, act ce va conţine şi împărţirea candidaţilor la alegerile parlamentare pe colegii şi criteriile de integritate pentru cei care vor candida sub sigla ARD.

„Orice partid sau orice alianţă îşi urmăreşte ţelul pentru a veni la guvernare, ne propunem să devenim cel mai important partid din România. PDL are deja stabilit programul de guvernare 2012-2016”, a mai spus Cezar Preda.