Cezar Preda: Poliţia nu îşi va face datoria în campania electorală şi în ziua votului

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă ce a urmat festivităţii de lansare a candidaţilor partidului la alegerile locale, că Poliţia nu-şi va face datoria în timpul campaniei electorale şi în ziua votului, invitându-l la Buzău pe ministrul de Interne.

RomaniaTV.net
12 mai 2012, 14:01
Cezar Preda: Poliţia nu îşi va face datoria în campania electorală şi în ziua votului

Cezar Preda a declarat, după ce şeful de campanie al PDL Vasile Blaga a spus că în ţară nu au apărut incidente electorale, că la Buzău vor fi probleme foarte mari în următoarea perioadă.

Preda a adăugat că Poliţia nu îşi va face datoria şi a lansat ministrului de Interne o invitaţie pentru a se implica personal în ceea ce se întâmplă în acest judeţ.

„În judeţul Buzău vor fi probleme mari. Poliţia nu-şi va face datoria pentru că sumele aruncate în precampanie şi ce s-a întâmplat sunt de notoritate şi pentru copiii de grădiniţă şi actiunile pe lângă lege sunt de notorietate şi nu s-a luat nicio măsură. Ministrul de Interne a spus că el garantează că alegerile vor fi fără probleme. Vreau să vă invit şi la Buzău, domnule ministru, să faceţi în aşa fel încât să fie corecte”, a declarat Cezar Preda.

Liderul democrat-liberal a adăugat că încă dinainte să înceapă campania electorală contracandidaţii săi, referindu-se la Victor Mocanu şi Marian Cristinel Bîgiu, ambii candidaţi la şefia Consiliului Judeţean, au împărţit sume importante de bani pentru „a-şi face jocurile electorale”.

„Dacă până acum s-au aruncat atâtea sume între doi candidaţi ai puterii vă daţi seama ce se va întâmpla în campanie şi în ziua votului”, a spus Preda.

La Buzău, la şefia Consiliului Judeţean candidează nouă persoane, între care Cezar Preda din partea PDL, liberalul Marian Cristinel Bîgiu candidatul USL şi Victor Mocanu, candidat independent susţinut de conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Buzău.